Pengedar Shaklee Segambut, Mont’Kiara Kuala Lumpur – Diarysafiyah

Assalamualaikum.w.b.t

Selamat datang dan terima kasih sebelumnya kerana telah berkunjung ke blog Sofea, sebagai Pengedar Shaklee Segambut, Mont Kiara Kuala Lumpur.

Untuk warga dan penduduk Segambut, Mont Kiara dan sekitarnya anda boleh mendapatkan produk Shaklee daripada Sofea. Khidmat COD dan Pos disediakan.

Hanya dengan menghubungi Sofea, Pengedar Shaklee Segambut, Mont Kiara Kuala Lumpur di talian. Khidmat konsultasi percuma juga diberikan khas buat pelanggan Shaklee yang membeli dengan Sofea sahaja. Hubungi saya SOFEA (018-2887259).

Dapatkan produk Shaklee anda daripada Pengedar Shaklee yang sah dan bertauliah.

Buat rakyat sekitar Kuala Lumpur yang masih tercari-cari produk Shaklee saya juga menyediakan khidmat penghantaran menggunakan POS atau KURIER. Jangan risau ya anda juga boleh membuat pesanan untuk kesemua produk Shaklee bersama Sofea juga Pengedar Sah Shaklee Kuala Lumpur. Pos hari ini esok sampai Eh, cepat nya kan ?

Konsultasi Percuma

Untuk pengetahuan semua, setelah anda mendapatkan produk Shaklee daripada Sofea. Saya akan memberikan khidmat konsultasi iaitu dengan cara makan Vitamin atau menjawab isu-isu kesihatan yang ingin anda tanya dengan PERCUMA.

Kawasan COD Pengedar Shaklee Segambut, Mont Kiara Kuala Lumpur

* Segambut Dalam * Segambut Masjid * Segambut Tengah * Segambut Bahagia * Segambut Luar * Mont’Kiara * Sri Hartamas

* SPPK