Set Untuk Hamil Shaklee | Diary Safiyah

Assalamualaikum.w.b.t

Kehamilan adalah moment yang sangat manis dan indah. Hamil dalam tempoh masa diawal usia perkahwinan adalah rezeki buat setiap pasangan. Semuanya rezeki dari Allah akan tetapi kita sebagai hambanya haruslah berusaha berdoa dan tawakal.

Saat pasangan lain gembira menimang cahaya mata masih ada pasangan yang masih belum dikurniakan cahaya mata. Mungkin sebab beberapa faktor dan yang pasti Allah maish merancang yang terbaik buat mereka.

Sebagai hambanya, kita masih mampu berusaha untuk mendapatkan cahaya mata. Jika isteri rasa mempunyai masalah kesuburan boleh melakukan pemeriksaan di kilinik atau hospital. Jangan cepat berputus asa beri sokongan yang kuat terhadap pasangan antara satu sama lain. Dan jangan lupa berdoa meminta pada yang Esa.

Berdasarkan pengalaman Sofea sendiri, Sofea mempunyai masalah period yang tidak seimbang sejak sebelum berkahwin. Sofea cuba amalkan pengambilan suplemen dari Shaklee untuk membantu membetulkan kitaran period bagi memudahkan perancangan untuk hamil.

Shaklee mempunyai beberapa vitamin & suplemen yang membantu meningkatkan kesuburan sama asa isteri atau suami. Sofea nak kongsikan Set untuk hamil shaklee buat pasangan yang masih berusaha untuk mendapatkan zuriat.

Set Untuk Hamil Shaklee (Suami + Isteri)


Suami 

Zinc Complex – Membantu meningkatkan kuantiti sperma dan kematangan organ seks lelaki

Vita- E Complex -Membantu memekatkan air mani dan meningkatkan kelajuan & ketepatan sperma menuju sasaran

Isteri

GLA Complex – Membantu menstabilkan hormon yang tidak seimbang menyebabkan kesukaran untuk merancang kehamilan

B-Complex – Membekalkan Asid Folik lengkap dengan vitamin B bagi persediaan awal untuk hamil

Testimoni Set Hamil Shaklee

Testimoni Sofea

“Sofea makan GLA Complex untuk bantu elokkan kitaran haid. Alhamdulillah dalam 2 bulan sebelum berkahwin kitaran haid dah normal. Dan dalam masa yang sama kira-kira 3 bulan sebelum berkahwin Sofea ambil BComplex lengkap dengan folik asid.

Alhamdulillah selepas 2 bulan berkahwin Allah murahkan rezeki hamil. Dan sekarang babay dah nak masuk 3 bulan. Syukur”

Testimoni Puan D

Bagaimana Untuk Dapatkannya? 

Sekiranya, anda ingin mendapatkan Set Untuk Hamil Shaklee, saya adalah Wakil dan Pengedar Shaklee yang bertauliah di Kuala Lumpur. Dengan memberikan konsultasi yang terbaik untuk anda bagi sama-sama meningkatkan kesihatan tubuh badan kita. Memberikan yang terbaik demi yang terbaik.

Sebarang pertanyaan boleh hubungi saya dimaklumat berikut:-

Nama : Sofea Effendi

ID Shaklee : 1098878

Email : dsafiyahh@gmail.com

Whatssapp/Phone/Telegram : 018-2887259

*produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.