Dah jadi fenomena bila Shaklee bakal launch produk kecantikan kulit semulajadi YOUTH Skincare baru yang akan dilancarkan pada March 2018.

Ia merupakan produk skincare yang membuktikan 100% keberkesanannya secara klinikal. Menarik kan? Sure memang ramai tak sabar nak cuba Youth Skincare ni.

Nak dapatkan kulit yang cantik & sihat mesti bekalkan produk yang selamat dan semulajadi untuk kulit kita. Penjagaan yang baik dari dalam dan luaran sangat penting untuk dapatkan kulit yang cerah cantik gebu secara semulajadi tanpa terdedah dengan bahan merbahaya.

8 Tahun Penyelidikan Bagi Memastikan Ianya Berkesan

YOUTH Shaklee 100% Berkesan Secara Klinikal

Untuk menghasilkan Youth Skincare Shaklee, 8 tahun penyelidikan telah dijalankan untuk memastikan ianya betul-betul selamat & berkesan. Bukan suka suka & senang nak hasilkan Youth Skincare ni, Shaklee ada saintis mereka sendiri yang jalankan kajian serta klinikal test untuk hasilkan Youth Skincare produk kecantikan semulajadi.

Berkesan Seawal 7 Hari 

Kesan seawal 7 hari terbukti berkesan dengan penggunaan Set Kecantikan Kulit YOUTH Shaklee ni. YOUTH Skincare menjamin 100% keberkesanannya menjadikan kulit wajah kelihatan lebih muda dari usia sebenar. Siapa tak nak rasa kulit dia lebih muda dari usia sebenar rugi lah erk?

YOUTH Skincare produk kecantikan semulajadi yang dihasilkan 100% daripada tumbuhan, bebas paraben & gluten. Ianya juga bebas dan terselamat daripada lebih 2,500 bahan kimia yang merbahaya terhadap kulit dan badan kita.

youth skincare shaklee, youth shaklee, produk kecantikan semulajadi, atasi masalah jeragat dengan youth, produk putihkan kulit

YOUTH Skincare Shaklee 

Dalam 1 Set YOUTH Skincare Shaklee ada terdiri daripada 6 produk yang boleh kita apply untuk dapatkan kulit yang sihat, muda & lagi cantik.

1. Luminous Gel Oil Cleanser

Ia merupakan gel pembersih yang mengandungi pH seimbang tanpa sabun 3 dalam 1. Pembersih ni membersih kulit wajah dengan lebih lembut dan sedia mempersiapkan kulit untuk disapu produk seterusnya sejurus siap membersihkan muka.

2. Perfecting Skin Toner

Ia bertindak dengan menghidrat & menyuburkan semula sel sel kulit kita sekaligus menanggalkan sel sel kulit mati dengan pengelupasan secara lembut.

3. YOUTH Activating Serum

Toner YOUTH Shaklee dihasilkan dengan teknologi yang dipatentkan iaitu Kompleks Pengaktifan Belia. Ia mempunyai 10 x bahan aktif untuk memperbaharui sel sel kulit pada tahap sel.

Hasil penggunaannya, ia menyokong penghasilan kolagen dengan semulajadi & menjadikan sel-sel kulit lebih muda dari usia sebenar.

4. AGE Defense Mineral Moisturizer SPF 50

AGE Defense Mineral Moisturizer ni merupakan krim pelembap yang menghasilkan perlindungan sinaran UV SPF 50 UVA / UVB matahari. Ia juga melindungi kulit wajah dari pencemaran alam sekitar. Jadi kalau uolls ada masalah kulit kering akibat terdedah dengan snaran UV & pencemaran disekeliling cepat cepat apply pelembap ni ok.

Pelembap & Pelindung Kulit 2 dalam 1, ia dihasilkan daripada bahan semulajadi & biopolimer dari hidupan laut.

5. Advanced Renewal Night Cream 

Siapa suka apply krim malam wajib cuba krim malam YOUTH Shaklee pulak ok sure best. Krim malam YOUTH Skincare Shaklee membantu menghidrat & melembutkan kulit  kita hingga ke lapisan kulit jauh lebih dalam.

Krim malam YOUTH Shaklee menyokong pembaharuan kulit semasa kita tidur. Ramuan botani proprietari Shaklee yang terkandung membantu penghasilan kolagen & elastin menjadikan kulit kelihatan lebih muda, licin & glowing gitu.

6. Radiance C + E Capsules

Kapsul Radiance C + E ni membekalkan Vitamin C 20% tulen dengan memulihkan sinaran kulit kita. Memang akan menjadikan kulit lebih muda & glowing. Ia juga membantu mengurangkan bintik-bintik pada kulit disebabkan penuaan.

Anda ada masalah jeragat wajib cuba yang ini.

Kapsulnya yang berasaskan tumbuhan, biodegradable & tidak menggunakan pengawet menjadikan tekstur kulit wajah lebih licin & sekata.

Nutritionest ada beritahu ini adalah kapsul emas yang sangat berharga untuk membantu wanita kekal cantik & awet muda, sapu je ia akan menyelesaikan masalah kulit anda dengan efektif.

Testimoni YOUTH Skincare Shaklee

Memandangkan Malaysia belum Launch lagi Youth Skincare Shaklee ni, kita kongsi testimoni youth shaklee dari overseas bagi wanita-wanita yang dah cuba YOUTH Shaklee ni.

youth skincare shaklee, youth shaklee, produk kecantikan semulajadi, atasi masalah jeragat dengan youth, produk putihkan kulit

youth skincare shaklee, youth shaklee, produk kecantikan semulajadi, atasi masalah jeragat dengan youth, produk putihkan kulit

Hasil BerYOUTH Shaklee

Tengoklah hasil mereka yang dah apply YOUTH Skincare Shaklee untuk setiap masalah kulit yang dialami.

Eh sebelum saya lupa nak bagitahu YOUTH Skincare Shaklee produk kecantikan semulajadi ni sesuai untuk semua masalah kulit wajah kita.

Seriously, awal seminggu ada yang dah nampak kesannya !

Hasil daripada kajian menunjukkan juga, 1) 100% wanita yang menggunakan YOUTH Skincare Shaklee ini terbukti melalui ujian klinikal, mendapati kulit mereka lebih muda dari usia sebenarnya.

Dan juga 2) 2/3 dripada wanita yang guna YOUTH Skincare mempunyai usia kulit 10 tahun lebih muda. 

YOUTH Setanding Dengan Produk Antarabangsa 

YOUTH Shaklee merupakan produk yang setanding dengan produk Antarabangsa, malahan ia lebih baik dari xxII dan yang lain.

Risau kulit muka terus terdedah dengan bahan kimia yang boleh merosakkan kulit? Bertukarlah kepada YOUTH Shaklee yang jauh lebih selamat, berkesan & mesra alam.

Nak Risik-Risik Harga YOUTH Shaklee atau Nak BOOK Terus ?

Klik je gambar dekat bawah ni ok, jom lah kita berYOUTH sama-sama. Tukar produk kecantikan kita kepada YOUTH. Untuk bakal-bakal pengantin jadikan YOUTH sebagai hantaran anda pun ok, curlass gitu kan.

Akan LAUNCH pada MAC 2018, Jom BOOK dulu !

youth skincare shaklee, youth shaklee, produk kecantikan semulajadi, atasi masalah jeragat dengan youth, produk putihkan kulit

Senarai Pengedar YOUTH Shaklee Skincare

1) Pengedar YOUTH Shaklee Skincare Solaris, Mont’Kiara – Eyla +6018-2326680

2) Pengedar YOUTH Shaklee Skincare Subang Jaya – Emmy +6014-6637471