Vitamin Untuk Ibu Hamil Kekal Cergas & Bertenaga

Assalamualaikum.w.b.t

Salam sayang semua, Hari ini Sofea nak kongsi dengan semua vitamin untuk ibu hamil yang sama macam Sofea makan masa preggy baby Redza kelmarin.

Eh rasa baru je pregnant baby Redza tup tup dah keluar. Cepat nya masa berlalu kan. Sekarang anak umi tu dah nak masuk 3 bulan. Bijak pandai moga jadi anak soleh ye sayang. Amin

Semua ibu inginkan yang terbaik buat anaknya. Sebelum hamil lagi kita digalakkan terutama ibu untuk mengambil folik asid 3 bulan ketika dalam perancangan untuk hamil. Folik asid amat penting untuk membantu dalam tumbesaran janin dan juga mengelakkan kecacatan.

Set Hamil Shaklee adalah pilihan Sofea. Alhamdulillah pengalaman yang menyeronokkan. Tak ada GDM, berat tak naik mendadak, bacaan HB sentiasa naik pernah mencecah sampai 16, tekanan darah normal.

Set Hamil Shaklee Untuk Ibu Kekal Cergas & Sihat

Set ini mengandungi beberapa vitamin untuk membantu & menyokong tumbesaran janin dan kesihatan ibu.

Ia terdiri daripada :-

๐Ÿ‘ถ๐Ÿผ ESP ๐Ÿ‘ถ๐Ÿผ BComplex ๐Ÿ‘ถ๐Ÿผ Vita-Lea ๐Ÿ‘ถ๐Ÿผ SR Vita-C ๐Ÿ‘ถ๐Ÿผ Omega

๐Ÿ‘ถ๐Ÿผ Ostematrix