Tips Bakal Pengantin

Assalamualaikum.w.b.t Lama Sofea tak kongsi tips untuk bakal-bakal Raja Sehari sekalian. Bulan puasa tinggal berapa minggu je lagi, dan yang pasti lepas je Raya nanti akan beratur lah Kad Undangan Majlis Perkahwinan dekat rumah. Hihi Tak caya? Kita tengok je nanti ok 😉 Sebab dulu pun Sofea Kahwin lepas raya Hihi Untuk kali ni Sofea nak… Read More Tips Memilih Kad Kahwin Murah & Jimat

Assalamualaikum.w.b.t Hari ini Sofea nak kongsi sikit cara atau tips jimat berbelanja untuk majlis perkahwinan kita nanti. Hari itu dah simpan siap-siap list persiapan majlis kahwin tu? Kalau belum rujuk sini dan simpan siap-siap okay :* Memandangkan lepas je  bulan Ramadhan dan bulan Syawal ni kad jemputan dah berderet dekat rumah. Sofea percaya ramai lagi yang… Read More Tips Jimat Berbelanja Barang Kahwin

Assalamualaikum.w.b.t Salam sayang semua, alhamdulillah kita dah masuk ke fasa 10 malam terakhir dibulan Ramadhan. Harap semuanya sihat dan dapat menyambut syawal yang akan datang bersama keluarga tersayang. Hari ini sofea nak kongsikan list atau senarai untuk persediaan majlis perkahwinan. Memandangkan tinggal beberapa hari Ramadhan sofea yakin mesti ramai yang akan mengadakan Majlis Perkahwinan. Mungkin… Read More Checklist Persiapan Untuk Majlis Kahwin

Assalamualaikum.w.b.t Salam sayang buat semua pembaca, selamat berhujung minggu. Hari ini nak kongsi tips-tips untuk bakal bakal raja sehari yang nak sponsor kawan-kawan atau sepupu sepapat jadi bridesmaid.  Tips untuk beli atau pilih baju bridesmaid yang cantik dan murah. Tadi scroll gambar lepas jumpa gambar bridesmaid yang comel comel lote ni. Hehe angkat bakul :p… Read More Tips Jimat Memilih Baju Bridesmaid