Testimoni Youth Cleanser Shaklee

Pencuci Muka Semulajadi Terbaik – Beli Sekali Guna Berbulan bulan

Ehh pencuci muka apa tu sampai pakai berbulan-bulan? Apa korang tak cuci muka ke? Opsss

Semenjak Youth Skincare Launch awal Mac 2018, ramai yang tak lepaskan peluang untuk cuba dan rasai keberkesanan dan kehebatan Youth Skincare Shaklee hasil 8 tahun kajian ni.

Hasilnya memang terbaik seawal 7 hari pun ada yang dah nampak kesannya. Hebat kan?

Tapi bukan itu je nak kongsi, step 1 skincare dalam Set Youth Skincare tu iaitu Youh Cleanser. 1 Tiub tu boleh guna sampai 3-5 bulan taw (depends pada penggunaan).

Wowww best kan? Bukan sahaja diperbuat daripada bahan semulajadi yang bebas dari 1500 BAHAN KIMIA BAHAYA, malahan siap dapat extra kelebihan bila guna Youth Cleanser tu.

Kulit lebih bersih, cerah dan sekata. Urmmm memang superb marbeless cuci muka tiap hari dengan Youth Skincare tu 😘

Beli sekali tapi dah 5 bulan tak habis-habis lagi, sangat jimat penggunaannya.

Guna sikit je dah cukup untuk bersihkan kulit wajah kita dan membekalkan sumber nutrien terbaik untuk kulit.

Jika anda berminat nak cuba Youth Cleanser atau Set Youth boleh hubungi saya ya. Jom ber Youth sama-sama.