Select Page

Pemilihan sabun mandian bayi organik telah menjadi satu keperluan buat ibu ayah ketika mempersiapkan barangan untuk bakal cahaya matanya.

Baru baru ini Shaklee ada “launch” produk mandian bayi organik yang semestinya lembut, selamat & organik untuk kulit bayi kita.

Setelah hampir sebulan dipasaran, hari ini saya nak kongsi testimoni-testimoni yang telah dikongsikan oleh mereka yang dah cuba Shakleebaby ni untuk baby baby cute mommy.

Testimoni Shakleebaby

Sabun Mandian Bayi Organik

Shakleebaby™ merupakan produk sabun mandian bayi organik yang terbaik. Ia sangat memahami, keperluan kulit bayi, teksturnya yang Lembut, Organik dan pastinya Selamat untuk kegunaan bayi sejak dari hari pertama kelahiran.

Jom mommy baca antara testimoni-testimoni ibu ibu yang dah gunakan Shakleebaby™ untuk baby masing-masing.

Testimoni Shakleebaby 1

Guna Lotion Shakleebaby, kulit tak rasa berminyak macam lotion-lotion lain. Hari tu huda demam pun mandikan dia dan sapu dengan massage oil dekat dada dan belakang dia, alhamdulillah tak naik dah panasnya.

testimoni shakleebaby, sabun mandian bayi organik, sabun mandian bayi semulajadi, sabun mandian bayi elak allergik, sabun mandian bayi elak kulit kasar, sabun mandian bayi baru lahir, sabun mandian bayi

Testimoni Shakleebaby 2

Mak baby pun cuba, feedback nya wangi, tak pedih & sangat lembut pada kulit. Suka pakai hari-hari

testimoni shakleebaby, sabun mandian bayi organik, sabun mandian bayi semulajadi, sabun mandian bayi elak allergik, sabun mandian bayi elak kulit kasar, sabun mandian bayi baru lahir, sabun mandian bayi

Testimoni Shakleebaby 3

Saya mula guna sabun mandikan baby hari ke 2, rasa lebih yakin sebab ia bebas paraben.

Selepas mandi saya sapukan minyak urut Shakleebaby, best bau dia rasa tenang je. Baby aina pun lebih tenang. Mudah tidur

Ada satu hari pipi dia naik ruam, risaulah takut melarat. Saya sapu lotion shakleebaby tu dekat baby aina alhamdulillah lepas beberapa hari ok dah tak melarat. Ruam hilang & pipi lembut.

Happy sangat, memang dah tak ada dah rasa was-was nak guna produk mandian bayi sekarang sebab dah ada shakleebaby

testimoni shakleebaby, sabun mandian bayi organik, sabun mandian bayi semulajadi, sabun mandian bayi elak allergik, sabun mandian bayi elak kulit kasar, sabun mandian bayi baru lahir, sabun mandian bayi

Testimoni Shakleebaby 4 

Sekarang dah masuk 3 bulan pakai masih ada separuh. Sebab pakai sikit je sabun banyak buih, lotion pun pakai sikit je ok. Cuma massage oil je banyak pakai tu pun botol berat lagi.

Kalau dia macam tak selesa, akak sapukan massage oil tu pastu dia mesti tido lena.

sabun mandian bayi organik, sabun mandian bayi semulajadi, sabun mandian bayi elak allergik, sabun mandian bayi elak kulit kasar, sabun mandian bayi baru lahir, sabun mandian bayi

Yang pasti Shakleebaby™ memang terbaik. Sangat sesuai untuk bayi kita, teksturnya yang lembut, organik & semestinya selamat untuk kulit bayi kita.

Nak pastikan kulit baby kekal lembut & terhindar dari sebarang masalah kulit pastikan mommy sediakan produk mandian bayi yang selamat & organik.

Berminat nak cuba Sabun mandian bayi organik Shakleebaby™, klik je gambar di bawah ni atau hubungi saya di talian berikut 018-2887259

Hubungi Saya Sekarang, Pengedar Shaklee Kuala Lumpur

Wassap saya sekarang, untuk dapatkan CoQ10 Shaklee anda. Pengeposan Seluruh Malaysia & Sabah Sarawak dengan kadar segera.

Perkhidmatan COD atau Penghantaran hingga ke Rumah Anda Sekitar Kuala Lumpur :-

  • COD Shaklee Kuala Lumpur
  • COD Shaklee Segambut, KL
  • COD Shaklee Plaza Mont’Kiara
  • COD Shaklee Dataran Merdeka
  • COD Shaklee Taman SPPK, Segambut
  • COD Shaklee Taman Segambut Muda
  • COD Shaklee Taman Sri Segambut
  • COD Shaklee Taman Sejahtera Segambut
  • COD Shaklee Taman Sri Sinar Segambut
  • COD Shaklee Desa Segambut
  • COD Shaklee Desa Sri Hartamas
  • COD Shaklee Taman Tun Dr Ismail
  • COD Shaklee Taman Segambut Damai
  • COD Shaklee Taman Segambut Indah
  • COD Shaklee Taman Segambut Indah
  • COD Shaklee Taman Manjalara Kepong
  • COD Shaklee Setapak
  • COD Shaklee Sri Rampai
  • COD Shaklee Brem Mall, Kepong
  • COD Shaklee One Mont Kiara
  • COD Shaklee Hartamas Shopping Centre
  • COD Shaklee Jalan Duta, Masjid Wilayah
  • COD Shaklee KDN Jalan Duta
  • COD Shaklee Sentul
  • COD Shaklee Jalan Ipoh

pengedar vivix shaklee kuala lumpur