Tentang Saya

Hai! Nama saya Safiyah! Saya seorang mom blogger. Saya suka berkongsi pengalaman saya sebagai ibu dengan ibu bapa yang lain. Saya suka menghabiskan masa dengan anak-anak saya dan menulis blog mengenainya untuk bacaan anda.

Hari Saya- Rutin Khas Seorang Ibu Blogger

Sebagai blogger ibu, saya harus kreatif tentang bagaimana saya boleh menyusun blog dengan menjaga keluarga saya. Dalam catatan blog ini, saya akan berkongsi dengan anda hari saya dari awal hingga akhir sebagai mom blogger. Saya akan menunjukkan kepada anda bagaimana rutin harian saya dan cabaran apa yang saya hadapi sebagai blogger ibu. Saya harap dengan membaca catatan ini, anda akan menjadi lebih peka dengan cabaran yang dihadapi oleh seorang ibu. Anda mungkin juga menemui beberapa petua dan tips yang dapat membantu menguruskan masa dengan lebih baik!

Anda mungkin berfikir bahawa anak-anak adalah bahagian yang paling mencabar dalam hidup seorang ibu, tetapi ada lebih banyak daripada itu! Saya bimbang tentang banyak perkara seperti kewangan, mencapai matlamat kerjaya, dan pada masa yang sama perlu mengekalkan gaya hidup sihat. Saya juga harus menyeimbangkan tanggungjawab menjadi ibu dan isteri yang boleh menjadi sangat sukar.