Select Page

Shaklee Youth Cleanser – Pencuci Muka Semulajadi Untuk Kulit Sensitif

 

” Jerawat!, Muka Breakout!, Kulit Kusam!, Jeragat! Arghhhh Stress. Tolongg..

Dah tukar macam-macam brand pencuci muka. Hampir setiap bulan ke Watson ke Guardian try and error mana yang serasi. Tapi sama je. Kejap ok kejap tak okayyy..

Buntu-buntu dah tak tahu nak guna apa!”

Kalau dah alami masalah macam kat atas ni, siapa yang tak stress betul tak? Boleh pening dan kering dompet dibuatkan, last-last cuci je dengan sabun mandi dari hujung rambut ke hujung kaki tu.

Tapi jangan amalkan ya? Kulit muka kita kalau dah sensitif jangan cari pasal lagi pi cuci dengan sabun mandian naya nanti. Sebenarnya ada cara untuk cari pencuci muka yang berkesan untuk semua jenis kulit ni. 

Bukan main cuba-cuba je taw, ada cara yang betul untuk mula stop pencuci muka yang lama dan mula guna pencuci muka semulajadi yang baru. Nak tahu nanti saya kongsikan ya. 

Sebelum tu saya kongsikan dulu, satu pencuci muka semulajadi yang sesuai dan berkesan untuk semua jenis kulit dari Shaklee. Ianya dikenali sebagai YOUTH Cleanser Shaklee.

 

LUMINOUS GEL OIL CLEANSER YOUTH™ – PENCUCI MUKA KEKAL MUDA JELITA

YOUTH™ LUMINOUS GEL OIL CLEANSER merupakan pencuci muka semulajadi 3-dalam-1 yang bertindak untuk membersih, memperhalus dengan lembut dan menyuci kulit wajah dengan lebih mendalam. 

Wahh macam best je dengar nya kan? Eh seriously memang best Shaklee YOUTH Cleanser ni.

Buat yang alami kulit sensitif, muka breakout, ada masalah dengan kulit wajah atau memang nak cari pencuci muka semulajadi yang selamat dan berkesan. Shaklee YOUTH Cleanser insyaa Allah sesuai untuk anda dan ini lah jawapannya!

 

Betul ke Shaklee Youth™ Cleanser ni Sesuai Untuk Semua Jenis Kulit?

Korang nak tahu Luminious Gel Oil Cleanser Youth ni diformulasi daripada 100% berasaskan tumbuh-tumbuhan.

Dimana ia adalah sebuah revolusi yang telah dipatenkan. Dengan lapan paten dan paten di-proses untuk membantu menangani setiap masalah kulit kita.

Kuasa Botanikal Bahan yang ada dalam Shaklee Youth™ Cleanser

Luminous Gel Oil Cleanser Youth Shaklee ini terdiri daripada 3 bahan-bahan utama, antaranya ialah :-

VITAL COMPLEX+

Vital Repair Complex+ yang mempunyai pelbagai paten membantu memberikan nutrient anti-oksida dan vitamin-vitamin penting untuk menghalang radikal bebas yang merosakkan kulit juga membantu menggalakkan tumbesaran sel sihat

MUSCADINE GRAPE

Ia membekalkan Polifenol Muscadine Grape yang dalam proses patent untuk membantu melindungi dan memperbaiki DNA sel dalam masa yang saa menghalang kerosakan kolagen elastin

EKSTRAK ALGA HIJAU

Ekstrak Alga Hijau yang mempunyai paten untuk membantu memperhalus dan memberikan rasa lembut yang terbaik pada kulit wajah kita

Apa Kelebihan Shaklee Youth™ Cleanser?

Memperhalus Kulit Kita Dengan Lebih Lembut
Menyuci dan Menyediakan Kulit Lebih Segar & Bersih
Membersih Dengan Lebih Mendalam
100% Vegan Berasaskan Tumbuh-Tumbuhan
Bebas Daripada 1500 Bahan Kimia yang selalu digunakan untuk menghasilkan skincare

Jadi Berkesan & Sesuai ke Shaklee Youth Cleanser ni pada saya?

Shaklee Youth Cleanser telah diyakini berkesan oleh 2/3 wanita yang telah mencuba Youth Skincare dan terbukti secara klinikal 100% wanita memiliki kulit yang kelihatan lebih muda & halus.

Lihat sendiri apa kata pengguna Shaklee Youth Cleanser

Berminat Nak Dapatkan Shaklee Youth Cleanser?

Anda berminat nak dapatkan Luminous Gel Oil Youth Cleanser? Tak nak muka breakout lagi dan elak jerawat naik berpusu-pusu lagi. Buat anda stress! Jom Dapatkan Shaklee Youth Cleanser ini sekarang jangan tunggu lama-lama