Set Berpantang

Set Berpantang Terbaik Shaklee- Buat Saya Malu !!

Semuanya bermula selepas diri sendiri dah cuba Set Berpantang terbaik Shaklee. Setahun yang lalu saya masih dilanda kebingungan bila dah dekat tarikh ‘due’ untuk bersalin.

Masih keliru untuk sediakan Set Berpantang terbaik untuk diri sendiri, yela orang tua-tua suggest untuk beli Set berpantang Jamu tapi awal-awal lagi cik misi dah warning.

“Jangan ambil jamu ketika berpantang risau baby kena jaundies ya”

Tambah la keliru, sebab ingatkan waktu berpantang memang Jamu je lah yang boleh telan. Rupanya tidak sama sekali.

Sampai lah ambil keputusan untuk gali testimoni dari ibu-ibu berpantang dan kebanyakkannya pilih dan cuba Set berpantang terbaik Shaklee.

Rata-rata semua puas hati, tak fikir panjang dah masa tu. Tengok stok Set Hamil Shaklee yang sedia makan just add on mana yang belum ada.

Set Berpantang Terbaik Shaklee Lengkap & Berkesan

Set Berpantang Terbaik Shaklee

 

Set Berpantang Terbaik Shaklee 1

Ini antara vitamin-vitamin yang ada dalam Set Berpantang Terbaik Shaklee, ada yang memang sedia ada saya makan masa mengandung. Cuma tambah untuk lengkapkan Set untuk makan masa pantang nanti.

Alhamdulillah, kesan nya memang terbaik. Badan rasa ringan, luka cepat je rasa sembuh & paling best susu banyak dan pekat.

Boleh tengok tekstur susu bila pam, puas hati ibu. Tak ada lah rasa menyesal beli kan bila kita guna dan dapat hasilnya.

Kulit baby pun gebu minum susu ibu yang berkualiti.

Tapi Ada Kesan Yang Buat Saya Malu !

Set Berpantang Terbaik Shaklee

Selama 44 hari berpantang memang makan Set Berpantang Terbaik Shaklee sahaja, sampai tak perasan ia membawa kesan begitu ketara sampai buat saya malu.

Selepas hampir 2 bulan konsisten Set Berpantang Shaklee, badan saya hilang berat sampai 20 Kg.

Habis pantang memang semua orang duk cakap, “kurusnya, kurusnya”

Pergi lah mana pun jumpa kawan, saudara & kenalan alam maya mcm FB pun tegur saya kurus bila jumpa dan tengok gambar saya.

Mana tak nya, berat sebelum bersalin hampir 74 kg bila dah  habis pantang turun jadi 54 kg. Rasa balik berat sebelum kahwin.

20 kg loss memang buat semua orang duk tegur tegur, malu ibu dibuatnya  😀

Memang best guna Set Berpantang Shaklee ni, tak rugi rasanya patut lah ramai yang suka. Bila dah rasa sendiri baru tahu kesannya.

Saya kongsikan sikit kelebihan set Berpantang Shaklee yang saya sendiri dah cuba rasai keberkesanannya.

Kelebihan Set Berpantang Terbaik Shaklee

E-Soy Protein

  • ESP ialah susu soya yang membekalkan sumber protein lengkap dengan 9 Asid Amino yang badan tak boleh hasilkan & penting untuk badan kita
  • Ia membekalkan sumber tenaga yang berpanjangan untuk ibu sepanjang waktu berpantang
  • Membantu memekatkan susu ibu, ibu tahu susu yang pekat buat baby cepat rasa kenyang
  • Membantu merangsang penghasilan susu yang banyak

Sustained Release Vita-C

  • Membekalkan Vitamin C yang membantu membaikpulih luka pembedahan dengan cepat
  • Vitamin C membantu merangsang penghasilan Kolagen juga untuk cantikkan bekas pembedahan
  • Vitamin C Shaklee datang dengan konsep (sustained-release) iaitu vitamin dirembeskan secara peringkat jadi tak membazir dibuang begitu saja melalui air kencing
  • Ia juga membantu meningkatkan sistem imun ibu & baby, vitamin C yang baik disalurkan melalui susu ibu

pengedar shaklee segambut

Vita-Lea Iron Formula

  • Membekalkan 23 jenis vitamin & mineral untuk ibu topup balik segala nutrisi yang hilang ketika hamil
  • Mengandungi zat besi yang membantu penghasilan sel darah merah bagi menggantikan darah yang hilang selepas bersalin & sepanjang waktu pantang
  • Ibu yang sering kelitahan letih dan tidak bermaya ketika berpantang menandakan ia kekurangan vitamin & zat besi untuk bantu penghasilan darah, kena take note ni

 

B-Complex

  • Membekalkan Vitamin B berserta asid folik yang diperlukan ketika berpantang & menyusu juga
  • Ia membantu memberi ketenangan & mengelakkan ibu dari stress dan meroyan ketika berpantang
  • Ia juga membantu dalam penghasilan sel darah merah yang sihat untuk kelangsungan kesihatan badan ibu

pengedar shaklee segambut

Ostematrix

  • Membekalkan sumber kalsium untuk ibu & baby
  • Membantu menguatkan tulang & gigi
  • Kalsium sangat diperlukan oleh ibu selepas bersalin bagi bantu topup balik kalsium yang di kongsi bersama baby untuk membantu pembinaan tulang bayi yang kuat
  • Ia membantu menangani & mengurangkan kekejangan otot dan kebas pada kaki & tangan
  • Membantu mengelakkan sembelit ketika berpantang

Memang diakui, saya rasa best sangat pantang bila start makan Set Berpantang Shaklee ni. Apa lagiyang saya rasa?

Mahal ke Harga Set Berpantang Shaklee?

Set Berpantang Terbaik Shaklee terbahagi kepada 2, saya sertakan harga Set Berpantang Shaklee untuk rujukan mommy. Yang masih survey-survey boleh lah rujuk sini :-

Set Berpantang Shaklee Asas

  1. Vitamin C
  2. ESP
  3. Ostematrix Shaklee

Harga Set Berpantang Shaklee

Klik Sini Untuk Ketahui Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee

Set Berpantang Shaklee Lengkap

  1. ESP
  2. Vitamin C
  3. Vita-Lea
  4. BComplex
  5. Ostematrix

Harga Set Berpantang Shaklee 1

Harga Ahli Set Berpantang Terbaik Shaklee jauh lebih murah, klik sini untuk direct wassap saya nak dapatkan harga ahli dengan register ahli Shaklee

vitamin untuk luka ceaser

Saya sendiri akui saya bersyukur dapat jumpa dan guna Set Berpantang Terbaik Shaklee ni.

Tak mahal pun sebenarnya jika nak dibandingkan dengan kesannya yang ibu rasa sepanjang waktu berpantang dan tahan sampai berbulan-bulan.

Nak Cuba Set Berpantang Terbaik Shaklee?

Anda berminat untuk mendapatkan Set Berpantang Shaklee, saya adalah Wakil dan Pengedar Shaklee yang bertauliah di Kuala Lumpur. Dengan memberikan konsultasi yang terbaik untuk anda dan berkongsi pengalam bersama. Memberikan yang terbaik demi yang terbaik. Pos ke Seluruh Malaysia & Sabah/Sarawak.

shaklee-segambut

Sebarang pertanyaan boleh hubungi saya dimaklumat berikut:-
Nama : Sofea Effendi
ID Shaklee : 1098878
Email : sofeeaeffendi@gmail.com
Whatssapp : 018-2887259

*produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit

5 thoughts on “Set Berpantang Terbaik Shaklee- Buat Saya Malu !!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge