Biasa tak kita dengar orang sekeliling kita “reward diri” atas pencapaian yang diraih. Kira hadiah untuk diri sendiri atas penat lelah dan usaha untuk mencapai sesuatu dalam kehidupannya.

Saya nak berkongsi hadiah terindah untuk awal tahun ni yang saya dah beri pada diri saya. Wanita agak-agak apa yang dia impikan? Selain pinggan mangkuk didapur, biasanya kecantikan.

Perempuan & Cantik ni Berpisah Tiada. Cerita bab cantik bab Skincare memang pujaan setiap wanita

Skincare YOUTH Shaklee Launch pulak bulan depan, hadiah paling bermakna buat Sofea awal tahun 2018 ini. Walaupun kejaayn kecil yang diraih tetapi ia atas usaha sendiri yang perlu kita hargai.

Jadi Saya memilih untuk menghadiahkan Full Set YOUTH Skincare Shaklee untuk diri saya. Yela mana nak rasa produk Skincare setaraf antarabangsa macam SK II ke tak mampu, jeling jela bila lalu mahal ya ampun

Tapi sejak dengar Pengenalan YOUTH ni buat diri rasa bertuah jika dapat memilikinya

Skincare dari hasil 8 tahun kajian, 100% organik dari bahan botani semulajadi

☘️ Menjamin 100% keberkesanan
☘️ Bebas dari 1500 bahan kimia yg biasa ada dalam skincare & kosmetik
☘️ Sesuai untuk semua jenis kulit
☘️ Menjamin Kulit Wajah 10 tahun lebih muda

Mana nak jumpa semua ni? Hanya dalam YOUTH Shaklee

Terus grab untuk diri, sebagai satu pembangkit semangat untuk lebih berkeyakinan & ofkos nak kulit cantik ?

Tak sabar nak melaram dengan YOUTH, hadiah untuk diri sendiri ni (reward diri orang kata)

?? Radiance C + E (Kapsul kuning macam dalam gambar ni membantu merawat & membaikpulih sel kulit wajah, sesuai untuk masalah jeragat, bekas hitam jerawat dan tona kulit tak sekata)

Shaklee bagi FREE untuk belian Set YOUTH bulan Mac, rugi lah kalau tak grab kan ?

Jom Pre Order & cantik sama sama ??

youth skincare shaklee, youth shaklee, produk kecantikan semulajadi, atasi masalah jeragat dengan youth, produk putihkan kulit