Ceritera Cik Pia

Assalamualaikum.w.b.t Ramadhan makin berada di penghujung, alhamdulillah semoga ibadah kita semua mendapat keredhaan dari Allah sepanjang bulan mulia ini. Kehangatan hari raya dah makin terasa, terutamanya kepada penduduk-penduduk kota kuala lumpur. Kalau pergi turun…

Tips Jimat Memilih Baju Bridesmaid

Assalamualaikum.w.b.t Salam sayang buat semua pembaca, selamat berhujung minggu. Hari ini nak kongsi tips-tips untuk bakal bakal raja sehari yang nak sponsor kawan-kawan atau sepupu sepapat jadi bridesmaid.  Tips untuk beli atau pilih baju bridesmaid yang cantik dan murah. Tadi scroll gambar lepas jumpa gambar bridesmaid yang comel comel lote ni. Hehe angkat bakul :p … Read more

Multivitamin Terbaik Untuk Perkembangan Pesat Kanak-Kanak

Assalamualaikum.w.b.t Buat semua pembaca tersayang, terima kasih sebab sudi singgah di blog saya. Pada hari ini sofea nak kongsikan beberapa info dan kelebihan tentang satu produk yang digemari oleh kebanyakkan anak-anak kita. Iaitu Multivitamin Vita-Lea For Children. Multivitamin Untuk Kanak-Kanak Cuba kita perhatikan pemakanan anak-anak pada hari ini? Adakah ianya sihat? Dan adakah ianya menjamin … Read more

Tips Kekal Cergas, Sihat & Bertenaga Di Bulan Ramadhan

Assalamualaikum.w.b.t Hari ini sofea nak kongsi kan sedikit tips daripada pengalaman sofea sendiri dalam penggunaan produk Shaklee. Ingat tak hari tu sofea ada update di wall fb. Sofea nak kongsi rahsia kehebatan 2 produk Shaklee yang sofea makan sendiri. Antara 2 produk Shaklee tersebut ialah :- E-SOY PROTEIN SHAKLEE SUSTAINED RELEASE VITA-C SHAKLEE Kedua-dua produk ni … Read more