ESP Shaklee

Bila disahkan mengandung benda pertama adalah bersyukur sangat-sangat. Alhamdulillah sebulan selepas berkahwin Sofea & Suami dianugerahkan rezeki oleh Allah untuk menimang cahaya mata. Syukur alhamdulillah. Selepas je dapat pengesahan dari klinik yang +ve mengandung, Sofea terus pastikan Vitamin-Vitamin untuk Ibu Hamil makan Sofea kena makan. Semestinya Sofea pilih Set Hamil dari Shaklee, macam korang tahu… … Read more

susu meriah

Pagi Jumaat ketika bangun sahur Sofea dapat mesej dari customer yang baru ambil ESP Shaklee ketika berpantang anak pertamanya. Baru je lagi hantar pada dia dalam awal Mei kelmarin. Tujuannya adalah nak kekal bertenaga dan ingin memastikan badan dapat hasilkan susu ibu yang berkualiti dan baik buat si manja. Susu Meriah & Pekat itu rezeki buat… … Read more

SR Vita-C

Bila disahkan mengandung benda pertama adalah bersyukur sangat-sangat. Alhamdulillah sebulan selepas berkahwin Sofea & Suami dianugerahkan rezeki oleh Allah untuk menimang cahaya mata. Syukur alhamdulillah. Selepas je dapat pengesahan dari klinik yang +ve mengandung, Sofea terus pastikan Vitamin-Vitamin untuk Ibu Hamil makan Sofea kena makan. Semestinya Sofea pilih Set Hamil dari Shaklee, macam korang tahu… … Read more

kebaikan esp shaklee

Pagi Jumaat ketika bangun sahur Sofea dapat mesej dari customer yang baru ambil ESP Shaklee ketika berpantang anak pertamanya. Baru je lagi hantar pada dia dalam awal Mei kelmarin. Tujuannya adalah nak kekal bertenaga dan ingin memastikan badan dapat hasilkan susu ibu yang berkualiti dan baik buat si manja. Susu Meriah & Pekat itu rezeki buat… … Read more

Resepi : Lontong Kuah Lodeh Menu Berbuka Puasa

Semalam ahad hari cuti, jadi rajinkan diri untuk masak menu berbeza dari hari biasa. Tapi nak yang mudah & cepat penyediaannya memandangkan si kecik baru lepas demam meragam dia tak habis lagi. Tiba-tiba teringin nak -berbuka lontong. Jadi tadi pagi terus pegi kedai beli bahan bahan, lontong dah ada siap masak masa bangun sahur. Jadi … Read more