Select Page

Kelebihan Krim Malam Youth Shaklee Terbaik

Apa Beza Krim Malam Youth Skincare dengan Krim Malam Brand XXX?

  • Diperkaya dengan Bahan Semulajadi
  • Selamat & Terbukti Berkesan
  • Bebas Dari 1500 Bahan Kimia Merbahaya yang Biasa digunakan dalam penghasilan Skincare
  • 100% Vegan berasaskan Tumbuhan

Apa Kandungan Krim Malam Youth Shaklee Terbaik?

Krim Malam Youth Shaklee atau Youth Shaklee Night Cream diperkaya dengan 3 bahan semulajadi yang menjadi faktor utama keberkesanannya pada kulit kita. Antaranya ialah :-

  1. Lotus Japonicus – Membantu mengaktifkan protein youth yang penting untuk penjanaan semula sel bagi menghasilkan lebih kolagen, elastin dan fibrilin.
  2. Schisandra Chinese Fruit Extract – Menyokong struktur kulit muda dengan menyuburkan kulit dengan vitamin semulajadi dan kaya dengan antioksidan.
  3. Vital Repair+ ® Complex – Membekalkan nutrien dan antioksidan penting untuk menghalang radikal bebas yang boleh merosakkan sel kulit wajah. 

Advanced Renewal Night Cream

1. Light Night Cream

Mengandungi estrak alga marin, muscadine grape dan lotus japonicus yang menggalakkan proses pembaharuan sel kulit wajah kita semasa tidur dengan berkesan.

2. Rich Night Cream

Diformulasikan dengan shea butter dan jojoba bagi menghidratkan kulit dengan mendalam serta melembutkan kulit wajah dengan lebih baik dan semulajadi.

Anda inginkan kulit wajah yang halus, licin, cerah dan berseri bak kulit bayi. Temani tidurmu dengan Advanced Renewal Night Cream Youth Skincare.

Huhungi Saya Pengedar Sah Shaklee Anda Untuk Maklumat Lanjut

0182887259