Kelebihan Daftar Ahli Shaklee

Daftar Ahli Shaklee Sekarang & Nikmati Kelebihannya

Anda masih tercari-cari harga Vitamin Shaklee yang murah daripada harga yang diberikan oleh Pengedar?

Ini jawapannya. Daftar Ahli Shaklee sekarang dan anda akan nikmati harga Vitamin & Penjimatan sehingga 25%. Woww sangat jimat

Rugi ke kalau saya makan Produk Shaklee tanpa mendaftar ahli?

Rata-rata diantara kita yang sudah mula merasai kehebatan produk-produk Shaklee dan mula konsisten dengan vitamin Shaklee akan buat pesanan lebih kerap betul tak? Dengan mendaftar sebagai ahli Shaklee anda tidak perlu lagi untuk membayar lebih dari harga biasa.

Rugi jika dalam satu masa anda membeli produk shaklee yang anda sendiri boleh jimat 25 % untuk setiap barang daripada harga belian pada Pengedar @ ahli Shaklee yang lain. Kenapa perlu bayar lebih? Bayar sekali JIMAT sentiasa

produk shaklee

Kenapa kena jadi Ahli Shaklee? Apa yang Saya boleh dapat?

1. Harga Ahli

Dah daftar ahli, perkara pertama yang anda dapat adalah semua belian produk Shaklee dengan harga ahli yang telah ditetapkan. Memang ini yang kita mahu kan. Banyak beza harga ahli dan bukan ahli, dan hanya ahli sahaja yang akan dapat membeli dengan harga ini. Penjimatan sehingga 25% untuk setiap produk.

Hanya dengan bayaran yuran pendaftaran RM 79.50 ( RM 68.90 + Postage RM 10.60) atau dengan keahlian PERCUMA dengan membuat belian produk Shaklee berjumlah RM 500+ (200 UV), anda boleh mendapatkan produk Shaklee dengan harga ahli selepas ini. . Siap dapat Set Memberkit Baru yang boleh dijadikan rujukan lagi.

2. Cash Back/Bonus

Cash Back atau Bonus ini semua ahli Shaklee layak untuk dapat. Dengan syarat pembelian setiap bulan mestilah 150 UV atau lebih, Anda layak untuk menerimanya. Bonus ini akan di masukkan terus ke dalam akaun bank anda masing-masing setiap pertengahan bulan berikutnya mengikut peratusan pada mata (point UV) yang anda perolehi bagi bulan tersebut. Semakin tinggi UV yang anda perolehi semakin banyak CASH BACK dalamĀ  RM yang masuk ke akaun anda. Kalau sekarang daftar hanya untuk makan sendiri pun untung, tapi lagi untung makan Shaklee sambil buat bisnes siap dapat side income tiap bulab. Untung sangat

3. Shopping Online di Shaklee2u

Sejurus mendaftar sebagai ahli Shaklee anda boleh Shopping Vitamin anda sendiri anytime & anywhere. Sebabnya Shaklee telah menyediakan perkhidmatan Online untuk setiap ahlinya. Selain daripada membeli produk Shaklee di HQ atau branch-branch berdekatan anda boleh membuat pesanan secara talian. Hanya log in ke laman web Shaklee2u dan anda boleh membuat pesanan secara terus. Tinggal tunggu proses penghantaran terus kerumah atau ofis anda sahaja. Senang kan? Kalau tak cukup masa nak keluar pun boleh Order Online je vitamin Shaklee.

4. Promosi Hebat Setiap Bulan

Di Shaklee terdapat promosi-promosi hebat setiap bulan. Dan hanya ahli Shaklee sahaja yang boleh mendapatkannya. Jadi rugi kalau kita pilih untuk makan vitamin Shaklee tapi beli dengan orang lain. Sebabnya selain daripada dapat harga ahli kita pun layak rasai promosi-promosi hebat Shaklee. Jadi jangan lepaskan peluang, kalau tak nak rugi.

5. ZERO Modal jika Ingin Berniaga

Anda dah rasai keberkesanan vitamin dan produk Shaklee? Sekarang rasa nak kongsi dengan orang lain dan sambil tu nak buat side income? Shaklee adalah pilihan yang tepat. Dengan Shaklee, anda boleh menetapkan pendapatan berapa angka yang anda mahu tanpa Modal ringgit. Hanya dengan mendaftar ahli Shaklee, anda layak untuk menjadikan Shaklee sebagai bisnes sambilan atau sepenuh masa anda. Hanya dengan kongsikan kebaikan Shaklee dan apa yang anda rasa anda dah boleh meraih pelanggan dan keuntungan. Bila ada orang order cuma tinggal klik dan bayar. Penghantaran akan diuruskan terus oleh pihak Shaklee.

Cepat !!! Jangan Lepaskan Peluang Anda

Daftar Ahli Shaklee Sekarang

shaklee-segambut

Dapatkan Konsultasi Percuma (Jadual Makan, Cara Makan, Tips-Tips Khas) dari saya Pengedar Shaklee Anda. Hubungi saya SOFEA Shaklee ID : 1098878 di talian berikut untuk Pendaftaran Ahli dengan Segera.

2 thoughts on “Daftar Ahli Shaklee Sekarang & Nikmati Kelebihannya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge