Cara Buat Bisnes Online

Cara Buat Bisnes Shaklee Online Pengedar Shaklee Kuala Lumpur

Anda masih tercari-cari untuk jana pendapatan sampingan hanya dengan buat bisnes online? Jom jana pendapatan sampingan dengan ketahui cara buat bisnes shaklee online dengan shaklee.

Jika anda sekarang memang pengguna tegar Vitamin Shaklee, ini adalah masa yang tepat untuk anda kongsi pengalaman & keberkesanan anda dengan Shaklee sambil menjana pendapatan sampingan bersama Shaklee.

Teruskan baca untuk Cara Buat Bisnes Shaklee Online

Cara Buat Bisnes Shaklee Online

1. Cari Mentor Bisnes yang Berpengalaman

Untuk buat bisnes perkara yang paling kita mahukan adalah meraih keuntungan dari bisnes tersebut.

Hal ini akan lebih mudah jika anda ada Mentor, lagi lagi bila kita nak mula bisnes online. Tunjuk ajar dari Mentor yang berpengalaman adalah sangat diperlukan.

Jadi cari Mentor yang betul-betul boleh guide anda untuk raih keberhasilan dalam bisnes Shaklee.

2. Daftar Ahli Shaklee dibawah Mentor Pilihan Anda

Dah kenal pasti Mentor untuk buat bisnes Shaklee secara online?

Sekarang masanya untuk hubungi Mentor atau Upline anda & daftar sebagai ahli Shaklee.

Caranya mudah, hanya membuat bayaran RM 68.90 sahaja & berikan beberapa maklumat peribadi anda untuk upline anda selesaikan pendaftaran ahli Shaklee.

Bila dah daftar ahli bukan je dapat buat bisnes online dengan Shaklee, anda terus dapat menikmati semua Kelebihan & Manfaat Jadi Ahli Shaklee yang memang menguntungkan.

Selesai pendaftaran ahli, anda dah layak untuk jana pendapatan dengan Shaklee. Mudah je kan?

Contact Upline -> Daftar Ahli -> Buat Bisnes Online Shaklee

3. Mulakan Bisnes Online Anda Sekarang !

Caranya mudah je, teruskan membuat perkongsian tentang produk Shaklee atau pengalaman anda makan Vitamin Shaklee secara online. Pasti ada yang akan berminat untuk beli vitamin Shaklee dari anda.

Tapi semua ini perlukan tunjuk ajar, sebab itu anda WAJIB pilih bisnes Mentor yang boleh guide anda untuk ilmu produk & pemasaran secara online supaya lebih berkesan.

Buat pilihan dengan bijak 🤗

Jom Sertai SEG Untuk Mulakan Bisnes Shaklee Anda 

Jemputan KHAS Untuk Sertai SEG bersama Saya

Group Bisnes Shaklee, SEG merupakan group bisnes Shaklee yang dikelolaan oleh saya.

upline-shaklee-cara buat-bisnes-shaklee-online-mentor-bisnes-shaklee-pengedar-shaklee-segambut-montkiara-kualalumpur

Kenalkan, nama saya Sofea Effendi merupakan Pengedar Shaklee Kuala Lumpur yang sah dan founder kepada SEG. Untuk yang belum tahu, SEG stand for Success with Excellent Group, SEG ditubuhkan pada tahun 2016 yang lalu dan kini telah memiliki ramai anak-anak bisnes yang berjaya jana pendapatan hanya buat bisnes Shaklee secara online.

Jika anda berminat untuk jana pendapatan dengan bisnes online Shaklee? Jom sertai saya & SEG sekarang!

Mengapa Anda Perlu Sertai Saya bersama team SEG?

SEG merupakan group bisnes online yang aktif, ia dibawah naungan team Provide Network & Cergas Team yang merupakan group bisnes Shaklee yang hebat & proaktif.

upline-shaklee-cara buat-bisnes-shaklee-online-mentor-bisnes-shaklee-pengedar-shaklee-segambut-montkiara-kualalumpur 1

Didalam team SEG, anda akan diberi tunjuk ajar tentang ilmu bisnes online Shaklee dengan lebih tepat & mantap. Terutamanya tentang ilmu untuk setiap produk Shaklee & ilmu pemasaran bisnes online Shaklee.

Ilmu pemasaran ini sangat penting untuk anda kenalpasti setiap market yang ada di media-media sosial seperti FB, Blog & Instagram.

Yang pasti anda tidak akan tersasar dari landasan bisnes online Shaklee anda, dan matlmamat anda akan jadi lebih jelas dengan bimbingan tunjuk ajar dari saya & sokongan dari team SEG.

Pilih Saya sebagai Mentor Bisnes Online Shaklee Anda 👍🏻

upline-shaklee-cara buat-bisnes-shaklee-online-mentor-bisnes-shaklee-pengedar-shaklee-segambut-montkiara-kualalumpur

Hubungi saya untuk pertanyaan lanjut.

Baca Lagi Kelebihan Join team SEG buat bisnes online Shaklee

1. Sentuhan Kelas dari Upline Berpengalaman

Dalam group SEG, anda bukan sahaja dapat sentuhan tunjuk ajar dari saya sendiri. Anda juga berpeluang menggali ilmu dari upline-upline yang berpengalaman.

Seperti dari Puan Zaleha Awaluddin (founder Provide Network), Puan Farha Maskuriy (founder Cergas Group) & Master Lyna Noh (founder iReach).

upline-shaklee-cara buat-bisnes-shaklee-online-mentor-bisnes-shaklee-pengedar-shaklee-segambut-montkiara-kualalumpur

Perkongsian dari upline berpengalaman seperti mereka hanya lah terhad untuk team SEG sahaja, nak berjaya kan korek rahsia selagi ada peluang depan mata. Rajinkan diri untuk join kelas kelas ilmu.

2. Pendedahan Menyertai Kelas2 Ilmu Offline

Walaupun namanya bisnes online,  anda juga akan didedahkan untuk menyertai kelas-kelas offline bersama team kami.upline-shaklee-cara buat-bisnes-shaklee-online-mentor-bisnes-shaklee-pengedar-shaklee-segambut-montkiara-kualalumpur

Pendedahan kelas offline akan buat anda lebih dekat & terbuka untuk timba ilmu ilmu baru.

Bukan itu sahaja, kelas kelas offline ini akan buat anda lebih komited untuk belajar secara terus depan mata. Mudah kan?

3. Hubungan antara Group Bisnes Bagaikan Keluarga

Dalam bisnes Shaklee, walaupun semuanya berkenalan hanya di dalam talian tapi hubungan antara satu sama lain dah macam kenal lama & satu ahli keluarga.

Bisnes Online Shaklee antara kami jual  produk yang sama, tetapi tiada terlintas antara kami untuk berhasad dengki.

Ukhwah yang terjalin semua kerana Allah, dan persaingan yang terjadi dalam bisnes ini adalah saingan secara sihat untuk sama-sama kecapi kejayaan bersama.

upline-shaklee-cara buat-bisnes-shaklee-online-mentor-bisnes-shaklee-pengedar-shaklee-segambut-montkiara-kualalumpur
Sebahagian dari team iReach & SEG Leaders

Kekal positif bersama kami, & jana pendapatan dengan bisnes Online.

Tunggu apa lagi? Berminat untuk jana pendapatan dengan buat bisnes online Shaklee?

Bertindak dari sekarang, sertai team SEG bersama saya untuk berjaya dengan cemerlang.

“Let’s Success and be Excellent with Us” from SEG Family

Akhir Kata, jumpa anda dipuncak kejayaan bersama Shaklee.

upline-shaklee-cara buat-bisnes-shaklee-online-mentor-bisnes-shaklee-pengedar-shaklee-segambut-montkiara-kualalumpur

Sebarang pertanyaan boleh hubungi saya :-

Pengedar Shaklee Anda,

Founder of SEG
Nama : Sofea Effendi
ID Shaklee : 1098878
Email : sofeeaeffendi@gmail.com
Whatssapp : 018-2887259

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge