Testimoni Susu Meriah & Pekat Dengan ESP Shaklee

Pagi Jumaat ketika bangun sahur Sofea dapat mesej dari customer yang baru ambil ESP Shaklee ketika berpantang anak pertamanya. Baru je lagi hantar pada dia dalam awal Mei kelmarin. Tujuannya adalah nak kekal bertenaga dan ingin memastikan badan dapat hasilkan susu ibu yang berkualiti dan baik buat si manja. Susu Meriah & Pekat itu rezeki buat ibu & si manja.

Buat pengetahuan semua, susu ibu merupakan susu terbaik buat si manja sejak hari pertama kelahirannya. Penyusuan susu ibu amat digalakkan diteruskan sehingga anak berumur 2 tahun. Akan tetapi ia bergantung pada rezeki anak & ibu itu masing-masing. Kerana perjalanan penyusuan yang mesti nya berbeza setiap ibu.

Kita dengar apa kata Ibu Muda yang Berpantang Bersama ESP

Testimoni Susu Meriah & Pekat Dengan ESP

testimoni esp shaklee untuk banyakkan susu-esp shaklee

” Nak bagi tahu ni sejak minum ESP susu banyak sangat tak henti-henti”

ESP Shaklee membekalkan tenaga yang berpanjangan kepada ibu terutamanya selepas proses bersalin. Ia juga sesuai diambil ketika berpantang.

ESP juga membantu merangsang penghasilan susu ibu dan membuatkan susu ibu menjadi lebih pekat berkrim. Protein yang dibekalkan membantu badan ibu menghasilkan susu dengan lebih berkhasiat buat si manja.

Bila customer kata tak sia sia beli memang berbaloi dengan kesannya yang mereka rasai. Sofea sendiri minum ESP dan berpantang dengan Set Berpantang Shaklee untuk anak yang pertama.

Susu yang dihasilkan memang penuh berkrim nampak bila kita freeze kan susu tu nanti masa dah cair dan nak panaskan lapisan atas sekali yang tebal macam yogurt tu menandakan susu ibu pekat dan berkrim. Baby pun sedap minum, sebab itu baby yang ibu nya minum ESP badannya seperti di pam pam. Hihi Memang seronok minum ESP Shaklee ni.

“Lebih Kerap Bayi Menyusu atau Lebih Kerap Sesi Perahan Maka Lebih Banyak Susu Ibu yang Dihasilkan”

Berbalik pada konsep “supply & demand” buat ibu ibu muda jangan kelam kabut sehari selepas kelahiran dan sibuk cari ‘milk booster”. Buat pengetahuan ibu-ibu, susu kita akan terhasil selagi mana ada permintaan, signal akan di hantar ke otak untuk meghasilkan susu bila ada rangsangan terhasil.

Untuk permulaan ibu perlu fokus pada supply & demand sahaja, mood kena jaga. Bila mood happy susu pun akan meriah meriah.

Tapi boleh ke kalau nak jugak ESP Shaklee?

Boleh, ESP merupakan suplemen yang membantu menyokong kesihatan kita. Ia membekalkan tenaga yang berkekalan sesuai untuk ibu berpantang & menyusu macam kita. Dalam masa ambil ESP ibu boleh teruskan fokus untuk penghasilan susu yang lebih untuk si manja.

Susu banyak & meriah, bila minum ESP bertambah pekat & berkrim. Boleh bayangkan tak? Memang umph untuk si manja.

Bagaimana nak dapatkan ESP Shaklee?

Sekiranya, anda ingin mendapatkan ESP Shaklee, saya adalah Wakil dan Pengedar Shaklee yang bertauliah di Kuala Lumpur. Dengan memberikan konsultasi yang terbaik untuk anda bagi sama-sama meningkatkan kesihatan menjadi lebih baik. Memberikan yang terbaik demi yang terbaik. Pos ke Seluruh Malaysia & Sabah/Sarawak.

shaklee-segambut

Sebarang pertanyaan boleh hubungi saya dimaklumat berikut:-
Nama : Sofea Effendi
ID Shaklee : 1098878
Email : safiyah.shaklee@gmail.com
Whatssapp/Phone/Telegram : 018-2887259

*produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit

 

Kebaikan ESP Shaklee – Soy Protein Shaklee

kebaikan esp shaklee-esp shaklee-protein

Soy Protein Shaklee atau lebih dikenali sebagai ESP Shaklee (E-Soy Protein) amat dikenali dikalangan masyarakat Malaysia pada hari ini. Sesuai dengan usia nya yang telah menceah 100 tahun kewujudannya, ESP amat terkenal dengan khasiatnya yang tersendiri. Susu Soya Protein yang hadir bersama perisa vanilla amat sedap rasanya sehingga menjadi rebutan ramai. Terdapat banyak kebaikan ESP Shaklee yang boleh kita perolehi hanya daripada satu Canister sahaja.

ESP Shaklee – Soy Protein Isolate Powder

esp shaklee-kebaikan esp shaklee-protein shaklee

ESP Shaklee merupakan protein soya bukan – GMO (Genetically Modified Organism) yang lengkap dengan Asid Amino perlu. Ia merupakan sumber protein soya terbaik

Berapa gram protein dalam ESP Shaklee? 

Dengan 1 hidangan ESP Shaklee ia membekalkan 14 gram protein soya bukan-GMO yang berkualiti tinggi

1 Hidangan ESP juga protein yang diperolehi bersamaan dengan :-

  • 2 x daging
  • 4 x telur
  • 12 x susu

ESP Shaklee membekalkan 9 asid amino lengkap yang tidak dapat dihasilkan oleh tubuh badan kita. Dimana ia haruslah didapati daripada diet harian & pemakanan kita sendiri. Bila minum ESP kita dah dapat pastikan bahawa dalam masa sehari badan telah menerima 9 Asid Amino penting tersebut.

ESP merupakan susu soya protein yang rendah lemak dan bebas laktosa & kolestrol. Ia dihasilkan dibawah satu program yang digelar identity Preservation Program (IPP) bukan suka suka proses ya. Ia sangat dijaga kualiti nya.

Kelebihan ESP Shaklee

  • Tinggi Protein
  • Tinggi Kalsium
  • Rendah Lemak
  • Rendah Kalori
  • Indeks Glisemik Rendah
  • Mengandungi Vitamin B
  • Bebas Laktosa & Kolestrol

kebaikan esp shaklee-esp shaklee-protein

Apa Kebaikan & Khasiat yang boleh kita perolehi dari ESP Shaklee?

  1. ESP membantu pembinaan semula otot dan sel kulit yang menjadikan ia lebih pejal dan radian kulit yang sihat
  2. ESP mmebantu mempercepatkan penyembuhan luka & mengurangkan kesan parut terutamanya parut hitam jerawat
  3. ESP membantu membekalkan tenaga berkekalan & menahan lapar lebih lapar (sesuai diambil sebagai sarapan pagi untk bantu bertenaga sepanjang hari berkerja)
  4. ESP membantu menyokong sistem imunisasi badan seperti mencegah migrain, insomnia dan tekanan (lengkap dengan vitamin B)
  5. ESP menggalakkan sistem peredaran darah yang sihat
  6. ESP kaya dengan Isoflavones, yang membantu dalam mengawal kestabilan hormon
  7. ESP membantu meningkatkan kesuburan
  8. ESP membantu membaiki pigmentasi untuk masalah rambut gugur & beruban
  9. ESP membantu mengembalikan keanjalan kulit wajah & kulit kusam

Siapa yang Perlukan ESP ?

  • Wanita berkerjaya atau Suri Rumah
  • Pekerja yang Ingin mengekalkan kesihatan & meningkatkan prestasi kerja
  • Ibu Hamil & Berpantang yang memerlukan lebih tenaga
  • Ibu Menyusu yang memerlukan susu yang banyak & berkualiti buat si bayi
  • Pelajar yang menginginkan fokus di kelas
  • Warga Emas yang memerlukan sokongan untuk nutrisi harian mereka

Dalam kata lain semua golongan boleh mengambil ESP Shaklee, ia merupakan sumber protein terbaik buat kita. Yang dijamin selamat, berkesan & semulajadi.

Apa Kata Pengguna ESP Shaklee ?

Testimoni ESP Shaklee

kebaikan esp shaklee-esp shaklee-testimoni esp shaklee

 

kebaikan esp shaklee-esp shaklee untuk gastrik

 

kebaikan esp shaklee-esp untuk tahan lapar ketika berpuasa

 

kebaikan esp shaklee-esp untuk kulit cantik

 

kebaikan esp shaklee-esp shaklee-esp untuk cantik

Bagaimana nak dapatkan ESP Shaklee?

Sekiranya, anda ingin mendapatkan ESP Shaklee, saya adalah Wakil dan Pengedar Shaklee yang bertauliah di Kuala Lumpur. Dengan memberikan konsultasi yang terbaik untuk anda bagi sama-sama meningkatkan kesihatan menjadi lebih baik. Memberikan yang terbaik demi yang terbaik. Pos ke Seluruh Malaysia & Sabah/Sarawak.

shaklee-segambut

Sebarang pertanyaan boleh hubungi saya dimaklumat berikut:-
Nama : Sofea Effendi
ID Shaklee : 1098878
Email : safiyah.shaklee@gmail.com
Whatssapp/Phone/Telegram : 018-2887259

*produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit