Testimoni Susu Meriah & Pekat Dengan ESP Shaklee

Pagi Jumaat ketika bangun sahur Sofea dapat mesej dari customer yang baru ambil ESP Shaklee ketika berpantang anak pertamanya. Baru je lagi hantar pada dia dalam awal Mei kelmarin. Tujuannya adalah nak kekal bertenaga dan ingin memastikan badan dapat hasilkan susu ibu yang berkualiti dan baik buat si manja. Susu Meriah & Pekat itu rezeki buat ibu & si manja.

Buat pengetahuan semua, susu ibu merupakan susu terbaik buat si manja sejak hari pertama kelahirannya. Penyusuan susu ibu amat digalakkan diteruskan sehingga anak berumur 2 tahun. Akan tetapi ia bergantung pada rezeki anak & ibu itu masing-masing. Kerana perjalanan penyusuan yang mesti nya berbeza setiap ibu.

Kita dengar apa kata Ibu Muda yang Berpantang Bersama ESP

Testimoni Susu Meriah & Pekat Dengan ESP

testimoni esp shaklee untuk banyakkan susu-esp shaklee

” Nak bagi tahu ni sejak minum ESP susu banyak sangat tak henti-henti”

ESP Shaklee membekalkan tenaga yang berpanjangan kepada ibu terutamanya selepas proses bersalin. Ia juga sesuai diambil ketika berpantang.

ESP juga membantu merangsang penghasilan susu ibu dan membuatkan susu ibu menjadi lebih pekat berkrim. Protein yang dibekalkan membantu badan ibu menghasilkan susu dengan lebih berkhasiat buat si manja.

Bila customer kata tak sia sia beli memang berbaloi dengan kesannya yang mereka rasai. Sofea sendiri minum ESP dan berpantang dengan Set Berpantang Shaklee untuk anak yang pertama.

Susu yang dihasilkan memang penuh berkrim nampak bila kita freeze kan susu tu nanti masa dah cair dan nak panaskan lapisan atas sekali yang tebal macam yogurt tu menandakan susu ibu pekat dan berkrim. Baby pun sedap minum, sebab itu baby yang ibu nya minum ESP badannya seperti di pam pam. Hihi Memang seronok minum ESP Shaklee ni.

“Lebih Kerap Bayi Menyusu atau Lebih Kerap Sesi Perahan Maka Lebih Banyak Susu Ibu yang Dihasilkan”

Berbalik pada konsep “supply & demand” buat ibu ibu muda jangan kelam kabut sehari selepas kelahiran dan sibuk cari ‘milk booster”. Buat pengetahuan ibu-ibu, susu kita akan terhasil selagi mana ada permintaan, signal akan di hantar ke otak untuk meghasilkan susu bila ada rangsangan terhasil.

Untuk permulaan ibu perlu fokus pada supply & demand sahaja, mood kena jaga. Bila mood happy susu pun akan meriah meriah.

Tapi boleh ke kalau nak jugak ESP Shaklee?

Boleh, ESP merupakan suplemen yang membantu menyokong kesihatan kita. Ia membekalkan tenaga yang berkekalan sesuai untuk ibu berpantang & menyusu macam kita. Dalam masa ambil ESP ibu boleh teruskan fokus untuk penghasilan susu yang lebih untuk si manja.

Susu banyak & meriah, bila minum ESP bertambah pekat & berkrim. Boleh bayangkan tak? Memang umph untuk si manja.

Bagaimana nak dapatkan ESP Shaklee?

Sekiranya, anda ingin mendapatkan ESP Shaklee, saya adalah Wakil dan Pengedar Shaklee yang bertauliah di Kuala Lumpur. Dengan memberikan konsultasi yang terbaik untuk anda bagi sama-sama meningkatkan kesihatan menjadi lebih baik. Memberikan yang terbaik demi yang terbaik. Pos ke Seluruh Malaysia & Sabah/Sarawak.

shaklee-segambut

Sebarang pertanyaan boleh hubungi saya dimaklumat berikut:-
Nama : Sofea Effendi
ID Shaklee : 1098878
Email : safiyah.shaklee@gmail.com
Whatssapp/Phone/Telegram : 018-2887259

*produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit

 

Kekal Sihat & Bertenaga di Bulan Ramadhan dengan ESP Shaklee

Alhamdulillah. Sujud syukur kita panjatkan kepada Allah. Dah dapat sehari kita berpuasa dan telah memasuki malam ke dua bulan mulia Ramadhan al-Mubarak. Ramadhan kali ini sebagai mommy pada anak berusia 9 bulan. Alhamdulillah walaupun baby masih BF Sofea masih dapat berpuasa.

Seperti tahun tahun sebelum nya juga persediaan awal haruslah di siapkan. Persediaan dari segi mental, fizikal dan rohani.

Matlamat kita tiap kali Ramadhan adalah moga Ramadhan kali ini dilimpahkan keredhaan disetiap ibadah dan kebaikan yang kita lakukan. Bulan ramadhan ini adalah bulan berkat. Jadi mari lah kita sama-sama manfaatkan setiap saat dan waktu di bulan ini.

Walaupun berpuasa, ia bukan alasan untuk kita malas dan lembik melakukan kerja tak kira dirumah atau pun di tempat kerja. Untuk ibu, ayah atau kita yang inginkan sokongan bagi mengekalkan tenaga yang berpanjangan. Energizing Soy Protein (ESP) merupakan pilihan yang tepat di bulan mulia ini. Terdapat banyak kebaikan ESP Shaklee yang boleh kita perolehi.

Energizing Soy Protein merupakan susu soya rendah lemak yang berkhasiat yang lengkap dibekalkan dengan 9 asid amimo perlu untuk keperluan tubuh badan kita. ESP adalah soya non-GMO (non genetically modified organis), dalam bahasa mudahnya ia merupakan soya yang tidak diubah genetiknya sewaktu pemprosesan dijalankan.

Apa Kebaikan ESP Shaklee di bulan Ramadhan?

 

kelebihan esp shaklee

kebaikan esp shaklee

kebaikan esp shaklee

kebaikan esp shaklee

kebaikan esp shaklee

kebaikan esp shaklee

kebaikan esp shaklee

Bersahur dengan ESP Shaklee

Pengalaman Sofea sendiri alhamdulillah dah 3 tahun tiap kali bersahur bancuh ESP Shaklee, badan kekal bertenaga dan tidak merasa lapar. Kadang sampai lupa yang hari ni puasa.

Tahun lepas berpuasa sebagai seorang ibu hamil juga tidak menghalang Sofea untuk tidak berpuasa. Masa tu kandungan dalam 26 minggu, walaupun berbadan dua masa tu tambahan pula Sofea kerja memang aktif berjalan sini sana. Tapi perut ok je sampai waktu berbuka.

Tahun ini pula sebagai ibu menyusu, agak mencabar sebenarnya. Dengan baby menyusu ni sebab kalau hari biasa perut akan berkeroncong bila baby lepas menyusu atau pam. Lapar sokmo hihi ibu menyusu memang macam ni

Tapi alhamdulillah semalam walaupun berpuasa susu masih ada, dan masih bertenaga menguruskan anak dan menyiapkan juadah berbuka. Memang best ESP Shaklee.

Apa kata mereka yang dah cuba ESP Shaklee ?

kebaikan esp shaklee

kebaikan-esp-shaklee

kebaikan-esp-shaklee

kebaikan esp shaklee

Bagaimana nak dapatkan ESP Shaklee?

Sekiranya, anda ingin mendapatkan ESP Shaklee, saya adalah Wakil dan Pengedar Shaklee yang bertauliah di Kuala Lumpur. Dengan memberikan konsultasi yang terbaik untuk anda bagi sama-sama meningkatkan kesihatan menjadi lebih baik. Memberikan yang terbaik demi yang terbaik.

shaklee-segambut

Sebarang pertanyaan boleh hubungi saya dimaklumat berikut:-
Nama : Sofea Effendi
ID Shaklee : 1098878
Email : safiyah.shaklee@gmail.com
Whatssapp/Phone/Telegram : 018-2887259

*produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat dan menyembuhkan