Sabun Pencuci Pinggan Jimat, Berkesan & Lembut Di Tangan

Assalamualaikum.w.b.t

Salam sayang semua, hari ini sofea nak kongsikan satu lagi produk kegemaran ramai. Iaitu Sabun Dish Wash Liquid Concentrate.

Siapa pernah guna sabun pencuci pinggan mangkuk yang lembut dekat tangan? Mesti mahal kan? Tak pun cepat habis. Mana tahan nak beli cepat-cepat.

Okay jangan risau, sekarang dengan Dish Wash Concentrate boleh bantu selesaikan masalah anda. Terutamanya yang ada masalah allergik dengan bahan kimia dalam sabun cuci yang menyebabkan kulit kering, kasar dan terkopek.

Dish Wash Concentrate

  1. Selamat
  2. Berkesan
  3. Mesra Alam

Dish Wash Concentrate diperbuat daripada bahan semulajadi. Ia diestrak daripada jagung dan kelapa. Tanpa biorosot dan fostat.

Kelebihan Dish Wash Concentrate

  • Tidak bertoksik
  • Hipoalergenik
  • Tanpa Klorin
  • pH seimbang
  • Berkesan menanggalkan kotoran berminyak
  • Buih yang lebih tahan lama

Kalau sebelum ini, anda ada masalah cuci pinggan letak banyak-banyak pun tak bersih. Buih pun kurang, kesan minyak susah nak hilang. Cuba guna beberapa titisan Dish Wash Concentrate sahaja pasti akan atasi semua masalah tu. Tak percaya? Cuba dulu 😉

Get Clean Dish Wash ternyata :

  • Lembut pada tangan
  • Semulajadi berasaskan tumbuh-tumbuhan
  • Tahan lama dengan kepekatannya
  • Menjadikan pinggan bersih berkilat

 

Dish Wash Concentrate adalah yang terbaik. Setakat ini, dekat rumah sofea pun guna Dish Wash memang ternyata berkesan. Letak satu titisan je boleh cuci banyak pinggan. Seronok taw 🙂

Jom Tengok Video Testimoni Dish Wash Concentrate

 

Bagaimana Untuk Dapatkannya? 
Sekiranya, anda ingin mendapatkan Get Clean Dish Wash Concentrate, saya adalah Wakil dan Pengedar Shaklee yang bertauliah di Kuala Lumpur. Dengan memberikan konsultasi yang terbaik untuk anda bagi sama-sama meningkatkan kesihatan tubuh badan kita. Memberikan yang terbaik demi yang terbaik.

Sebarang pertanyaan boleh hubungi saya dimaklumat berikut:-

Nama : Sofea Effendi

ID Shaklee : 1098878

Email : dsafiyahh@gmail.com

Whatssapp/Phone/Telegram : 018-2887259

*produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.