Set Hamil, Testimoni Set Hamil

Pengalaman Pertama Saya Makan Set Hamil Shaklee

Bila disahkan mengandung benda pertama adalah bersyukur sangat-sangat. Alhamdulillah sebulan selepas berkahwin Sofea & Suami dianugerahkan rezeki oleh Allah untuk menimang cahaya mata. Syukur alhamdulillah. Selepas je dapat pengesahan dari klinik yang +ve mengandung, Sofea terus pastikan Vitamin-Vitamin untuk Ibu Hamil makan Sofea kena makan. Semestinya Sofea pilih Set Hamil dari Shaklee, macam korang tahu… Read More Pengalaman Pertama Saya Makan Set Hamil Shaklee

Kehamilan, Set Hamil

Vitamin Wajib Untuk Ibu Mengandung – Ibu Kena Ambil Tahu

Kehamilan yang pertama merupakan suatu penantian buat setiap pasangan terutamanya yang baru sahaja mendirikan rumah tangga. Semestinya anda atau pasangan menginginkan yang terbaik untuk bakal cahaya mata anda nanti kan? Sebagai pasangan waktu ini merupakan waktu terbaik untuk anda memastikan kehamilan isteri buat kali pertama ini berjalan dengan baik, sihat dan selamat. Memastikan apa yang… Read More Vitamin Wajib Untuk Ibu Mengandung – Ibu Kena Ambil Tahu

Tips Hamil

7 Tips Supaya Cepat Hamil

Hamil merupakan kenangan yang indah buat wanita yang bergelar ibu. Yang pastinya tidak dapat dilupakan. Akan tetapi terdapat beberapa faktor yang mempengaruhi pasangan untuk hamil. Faktor dari segi pemakanan, penjagaan & persekitaran amat penting untuk dititik beratkan. Terdapat beberapa tips untuk cepat hamil bagi pasangan yang masih mencuba dan berusaha. Antaranya ialah :- 1. Waktu… Read More 7 Tips Supaya Cepat Hamil

Kehamilan

6 Senarai Vitamin Asas Yang Diperlukan Oleh Ibu Hamil

Alhamdulillah makin banyak dapat berita kawan-kawan dan customer yang ambil Set Kesuburan sebelum ini akhirnya berjaya hamil. Syukur alhamdulillah. Hari ini Sofea nak kongsikan pula Vitamin Asas yang diperlukan oleh ibu hamil. ” Perlu ke makan Vitamin lagi bila dah mengandung? ” Ayat ni selalu kedengaran dari para-para ibu yang pertama kali “pregnant”. Keperluan vitamin… Read More 6 Senarai Vitamin Asas Yang Diperlukan Oleh Ibu Hamil

Set Kesuburan, Testimoni Set Hamil

Peluang Hamil Selepas Keguguran – Set Kesuburan Shaklee

Assalamualaikum.w.b.t Hari ini Sofea nak kongsi dengan semua sedikit berita gembira yang dikongsi bersama saya sebelum ini. Kisah Wanita yang telah berjaya mencapai hasratnya setelah berusaha dan ikhtiar untuk menimang cahaya mata šŸ™‚ Setiap perkahwinan mesti mengimpikan Ā hal yang terbaik. Salah satunya adalah kelahiran cahaya mata. Di awal perkahwinan kebanyakan pasangan telah merancang untuk mendapatkan… Read More Peluang Hamil Selepas Keguguran – Set Kesuburan Shaklee

Produk Kesihatan Shaklee

2 Sebab Penting Wanita Wajib Makan Folik Asid Semasa Hamil

Assalamualaikum.wb.t Hari ini, sofea nak kongsi beberapa sebabĀ penting kenapa wanita wajib makan atau ambil vitamin asid folik. Bila bercakap mengenai Asid Folik (Folic acid) dan wanita ia sangat berkaitrapat dengan kehamilan. Untuk pengetahuan andaĀ apabila seseorang wanita yang dalam perancangan untukĀ hamil atau telah hamil ia akan disarankan untuk mengambil asid folik sebagai vitamin tambahan harian mereka.… Read More 2 Sebab Penting Wanita Wajib Makan Folik Asid Semasa Hamil