Vitamin Untuk Ibu Hamil Kekal Cergas & Bertenaga

Assalamualaikum.w.b.t

Salam sayang semua, Hari ini Sofea nak kongsi dengan semua vitamin untuk ibu hamil yang sama macam Sofea makan masa preggy baby Redza kelmarin.

Eh rasa baru je pregnant baby Redza tup tup dah keluar. Cepat nya masa berlalu kan. Sekarang anak umi tu dah nak masuk 3 bulan. Bijak pandai moga jadi anak soleh ye sayang. Amin

Semua ibu inginkan yang terbaik buat anaknya. Sebelum hamil lagi kita digalakkan terutama ibu untuk mengambil folik asid 3 bulan ketika dalam perancangan untuk hamil. Folik asid amat penting untuk membantu dalam tumbesaran janin dan juga mengelakkan kecacatan.

Set Hamil Shaklee adalah pilihan Sofea. Alhamdulillah pengalaman yang menyeronokkan. Tak ada GDM, berat tak naik mendadak, bacaan HB sentiasa naik pernah mencecah sampai 16, tekanan darah normal.

Set Hamil Shaklee Untuk Ibu Kekal Cergas & Sihat

Set ini mengandungi beberapa vitamin untuk membantu & menyokong tumbesaran janin dan kesihatan ibu.
Set hamil shaklee

Ia terdiri daripada :-

  •  ESP
  •  BComplex
  •  Vita-Lea
  •  SR Vita-C
  •  Omega
  •  Ostematrix

Vitamin hamil shaklee

Set Hamil Shaklee sangat best, vitamin dan nutrisi yang dibekalkan lengkap untuk membantu tumbesaran bayi dan ibu. Memang rasa berbeza bila makan dengan tak makan vitamin vitamin ni.

ESP antara favourite Sofea sebabnya walaupun dah sarat still rasa bertenaga kerja. Still lagi boleh bawa motor sampai minggu ke 36. Motor ye bkn kereta hihi dah akhir2 tu je husband tak bagi sebab dah memboyot sangat. Mentang2 office dgn rumah 5 minit.

Vita-Lea pula membantu mencantikkan lagi HB taw. Bacaan HB Sofea pernah mencecah 16. Nurse sampai tanya awak makan apa hihi. Vita-Lea antara multivitamin terbaik yang membekalkan vitamin & mineral lengkap. Tak ada istilah makan vitamin baby besar. Baby Sofea 3.1 kg je waktu lahir. Mak dia pulun habis semua vitamin Shaklee.

Genap 40 minggu baby Redza lahir makan 40 minggu jugak la Sofea amalkan Set Hamil Shaklee untuk kandungan yang pertama. Alhamdulillah memang serasi dan kekal cergas makan Set Hamil Shaklee.

Untuk bakal-bakal ibu yang keliru nak makan Vitamin apa, Sofea suggest sangat Set Hamil Shaklee. Bukan sahaja membekalkan vitamin & nutrisi secara semulajadi kepada ibu malah tumbesaran bayi juga terpelihara.

Kalau rasa tak nak ambil semua pun boleh, bergantung pada kehendak & keperluan masing-masing. Masa hamil lah paling mudah nak pastikan bayi & ibu mendapat nutrient penting sebaiknya. Cara nya ialah Ibu kena pastikan makan makanan berkhasiat dan pengambilan vitamin vitamin khas buat ibu hamil yang membantu menyokong tumbesaran janin atau bayi dengan baik.

Macam mana nak dapatkan Set Hamil Shaklee?

Sekiranya, anda ingin mencuba Set Hamil Shaklee seperti diatas, Sofea menyediakan Set Hamil Asas, Premium dan Full Set. Kalau ibu-ibu ada bajet tertentu pun Sofea boleh suggest mana yang terbaik. Boleh hubungi Sofea untuk tanya apa-apa ya.

Saya adalah Wakil dan Pengedar Shaklee yang bertauliah di Kuala Lumpur. Dengan memberikan konsultasi yang terbaik untuk anda bagi sama-sama meningkatkan kesihatan kita. Demi yang terbaik.

Sebarang pertanyaan boleh hubungi saya dimaklumat berikut:-

Nama : Sofea Effendi
ID Shaklee : 1098878
Email : syafiyah.shaklee@gmail.com
Whatssapp/Phone/Telegram : 018-2887259

Mana Nak Cari Shaklee di Kuala Lumpur?

Assalamualaikum.w.b.t

Salam sayang semua, hari ini Sofea nak kongsi dengan semua mana nak cari Shaklee di Kuala Lumpur. Ramai yang masih lagi tercari-cari produk Shaklee kan? Tapi tak tahu nak beli dimana.

Sofea Merupakan Pengedar Shaklee yang Sah disekitar Kuala Lumpur. Untuk warga penduduk sekitar segambut, mont kiara, sri hartamas Kuala Lumpur anda boleh mendapatkan Produk Shaklee dengan Sofea.

Shaklee kuala lumpur

Bagaiman Caranya?

? Hubungi Sofea ditalian berikut

Pengedar Shaklee Kuala Lumpur
SOFEA | Whatsapp : 0182887259

Anda boleh mendapatkan Produk Shaklee daripada Sofea. COD di kawasan Segambut, Mont’Kiara, Sri Hartamas Kuala Lumpur.

Untuk dikawasan selain kawasan di atas jangan risau. Sofea menyediakan perkhidmatan pengiriman melalui Courier Pos Laju. Anda pesan produk apa yang anda mahu Sofea Pos dan anda dapat. Selepas pembelian Konsultasi Cara Makan Percuma akan diberikan. Jadi jgn risau walaupun beli online Sofea masih lagi berikan konsultasi.

Selain itu, anda juga boleh mendapatkan produk Shaklee dengan harga ahli dibranch Shaklee di Sri Rampai, Kuala Lumpur. Dengan cara mendaftar sebagai ahli dengan Sofea. Lepas tu boleh pegi beli sendiri lebih mudah dan jimat ok ?

Penjimatan untuk setiap produk hingga 25%. Banyak taw jadi rugi yang tak daftar ahli kalau nak konsisten ambil produk Shaklee.

Nak Daftar Ahli? Hubungi Sofea sekarang. Dapatkan penjimatan dari sekarang.

Sebarang pertanyaan boleh hubungi saya dimaklumat berikut:-

Nama : Sofea Effendi
ID Shaklee : 1098878
Email : dsafiyahh@gmail.com
Whatssapp/Phone/Telegram : 018-2887259

Pengedar Shaklee Segambut, Mont’Kiara Kuala Lumpur

Assalamualaikum.w.b.t

Selamat datang dan terima kasih sebelumnya kerana telah berkunjung ke blog Sofea, sebagai Pengedar Shaklee Segambut, Mont Kiara Kuala Lumpur.

Pengedar shaklee segambut kuala lumpur

Untuk warga dan penduduk Segambut, Mont Kiara dan sekitarnya anda boleh mendapatkan produk Shaklee daripada Sofea. Khidmat COD dan Pos disediakan.

Hanya dengan menghubungi Sofea, Pengedar Shaklee Segambut, Mont Kiara Kuala Lumpur di talian. Khidmat konsultasi percuma juga diberikan khas buat pelanggan Shaklee yang membeli dengan Sofea sahaja. Hubungi saya SOFEA (018-2887259).

Dapatkan produk Shaklee anda daripada Pengedar Shaklee yang sah dan bertauliah.

Buat rakyat sekitar Kuala Lumpur yang masih tercari-cari produk Shaklee saya juga menyediakan khidmat penghantaran menggunakan POS atau KURIER. Jangan risau ya anda juga boleh membuat pesanan untuk kesemua produk Shaklee bersama Sofea juga Pengedar Sah Shaklee Kuala Lumpur. Pos hari ini esok sampai Eh, cepat nya kan ?

Konsultasi Percuma

Untuk pengetahuan semua, setelah anda mendapatkan produk Shaklee daripada Sofea. Saya akan memberikan khidmat konsultasi iaitu dengan cara makan Vitamin atau menjawab isu-isu kesihatan yang ingin anda tanya dengan PERCUMA.

Kawasan COD Pengedar Shaklee Segambut, Mont Kiara Kuala Lumpur

* Segambut Dalam
* Segambut Masjid
* Segambut Tengah
* Segambut Bahagia
* Segambut Luar
* Mont’Kiara
* Sri Hartamas
* SPPK

Dan beberapa tempat disekitar Segambut. Hanya hubungi Sofea sahaja untuk dapatkannya. Hubungi Sekarang.

Bagaimana untuk dapatkan Produk Shaklee di sekitar Segambut?

Sofea adalah Wakil dan Pengedar Shaklee yang bertauliah di Segambut, Mont’Kiara Kuala Lumpur. Dengan memberikan konsultasi yang terbaik untuk anda bagi sama-sama meningkatkan kesihatan. Memberikan yang terbaik demi yang terbaik.

Sebarang pertanyaan boleh hubungi saya dimaklumat berikut:-

Nama : Sofea Effendi

ID Shaklee : 1098878

Email : dsafiyahh@gmail.com
Whatssapp/Phone/Telegram : 018-2887259

Nak Tahu Berapa Harga Vitamin C Shaklee?

Assalamualaikum.w.b.t

Bukan main lagi tajuk entry Sofea kali ni kan? Sofea selalu dapat pertanyaan dari Customer gini. “Berapa Harga Vitamin C Shaklee ye Sofea? Mesti Mahal kan?” Dengan cepat Sofea menjawab eh tak la Harga Vitamin C Shakee Murah Je. Sebiji hanya RM 0.57 sen je. Murah kan?

Eh tapi betul harga vitamin C Shaklee murah je. Nak dibanding Harga Vitamin C brand x Shaklee punya lagi murah.

Setanding dengan kelebihan dan kesannya yang sangat optimum untuk kesihatan tubuh badan kita. Macam yang kita tahu Vitamin C sangat baik dalam membantu meningkatkan sistem imun badan kita. Jadi Vitamin C amat sesuai dan digalakkan untuk di ambil setiap hari.

Berapa Harga Vitamin C Shaklee?

Harga Runcit 1 Botol Sustained Release Vitamin C Shaklee 500mg = RM 103

  • 1 Botol mengandungi 180 biji tablet
  • 1 Botol = 6 Bulan
  • Membekalkan 500mg untuk setiap 1 tablet khasiatnya yg bersamaan dengan 7.5 biji buah oren berserta kulitnya
  • Dengan konsep Sustained Release (dilepaskan secara berperingkat)

1 Botol Vitamin C Shaklee jimat untuk 6 bulan. Wahhh jimat kan RM 103 untuk 6 bulan. Setahun hanya 2 Botol Vitamin C sahaja.

harga vitamin c shaklee

 

Terdapat banyak Kelebihan dan Khasiat Vitamin C Shaklee yg tak ada di Vitamin C brand x. Boleh klik sini untuk baca.

Macam mana nak dapatkan Vitamin C Shaklee?

Bagaimana Untuk Dapatkannya?

Sekiranya, anda ingin mendapatkan V, saya adalah Witamin C Shaklee, saya merupakan wakil dan Pengedar Shaklee yang bertauliah di Kuala Lumpur. Dengan memberikan konsultasi yang terbaik untuk anda bagi sama-sama meningkatkan kesihatan tubuh badan kita. Memberikan yang terbaik demi yang terbaik.

shaklee-segambut

Sebarang pertanyaan boleh hubungi saya dimaklumat berikut:-
Nama : Sofea Effendi
ID Shaklee : 1098878
Email : dsafiyahh@gmail.com
Whatssapp/Phone/Telegram : 018-2887259
*produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat.

Cara Tambah Pendapatan Dengan Shaklee

Assalamualaikum.w.b.t semua.

Hari ini Sofea nak berkongsi sedikit tips atau cara tambah pendapatan dengan Shaklee. Sebelum itu pernah dengar tak apa Shaklee?

Shaklee merupakan sebuah syarikat yang mengeluarkan produk kesihatan semulajadi. Yang berkonsepkan sentiasa selamat, sentiasa berkesan dan mesra alam. Dari penggunaan pertama Sofea makan produk Shaklee sampai ke hari ini rasa sangat berbaloi sebabnya produk-produk nya serasi dan berkesan.

Ok kembali kepada cara tambah pendapatan dengan Shaklee, Sofea yakin dalam dunia hari ini dengan peningkatan kos sara hidup yang tinggi di bandar mahupun luar bandar mendorong semua untuk mencari dan melakukan dua kerja atau lebih untuk menyara keluarga dan diri.

Shaklee telah membuka peluang kepada semua untuk menjana pendapatan bersama mereka. Sehinggakan ada yang dah berjaya menjadi Jutawan Shaklee. Dengan modal yang rendah serendah RM 79 kita semua mampu menjana pendapatan sehingga 4 ke 5 angka sebulan. Tapi bagaimana?

cara tambah pendapatan

Cara Tambah Pendapatan Dengan Shaklee

1. DAFTAR AHLI SHAKLEE

Sebelum memulakan perniagaan atau menjana pendapatan dengan Shaklee, kita harus terlebih dahulu mendafta sebagai ahli Shaklee. Modal serendah RM79 merupakan bayaran untuk mendaftar sebagai ahli.

Banyak kelebihan bila mendaftar sebagai ahli bukan sahaja kita dapat membeli produk-produknya dengan harga ahli tetapi kita mampu menambah pendapatan 4-5 angka hanya dengan untung jualan dari produk Shaklee

2.  MENJUAL DENGAN HARGA RETAIL

Bila kita dah di daftar sebagai ahli, kita boleh memulakan pemasaran produk dengan mencari pelanggan. Dan kita HARUS menjual produk Shaklee dengan Harga Retail yang telah ditetapkan oleh syarikat. Dari situ kita boleh mendapat untung jualan.

3. TIDAK PERLU MENYIMPAN STOK

Kebanyakkan perniagaan yang kita kena keluar modal beribu-ribu untuk beli stok. Berbeza pula dengan Shaklee. Kita hanya perlu memasarkan kelebihan produk bila dah jumpa pelanggan, pelanggan akan memulakan jual beli dengan membayar jumlah produk tersebut.

Kerja kita seterusnya order melalui online atau terus ke branch Shaklee untuk mendapatkan produk dan hantar kepada pelanggan dan memberikan konsultasi cara pemakanan yang betul kepada pelanggan.

4. DROPSHIP

Masih mengenai penyimpanan produk, jika anda tidak dapat ke branch atau membeli online. Pendaftaran ahli bersama Sofea, Sofea akan menyediakan khidmat dropship dimana Sofea akan membantu anda untuk membuat penghantaran produk ke pelanggan.

Untung retail masih kepunyaan anda.

5. BONUS SHAKLEE

Selain daripada untung retail atau jualan yang kita dapat cash sewaktu proses jual beli bersama pelanggan, setiap belian produk kita akan mendapat point UV. Point UV tersebut berbeza untuk setiap produk, Shaklee akan memberikan BONUS setiap bulan mengikut point UV yang terkumpul di bawah akaun kita.

BONUS tiada had sehingga 5-6 angka sebulan.

Jika anda berminat untuk tambah pendapatan dengan Shaklee dibawah Sofea, boleh hubungi Sofea terus. Pembelajaran dan tunjuk ajar akan diberikan.

Sebarang pertanyaan boleh hubungi saya dimaklumat berikut:-

Nama : Sofea Effendi

ID Shaklee : 1098878

Email : dsafiyahh@gmail.com
Whatssapp/Phone/Telegram : 018-2887259

5 Tips Bagaimana Nak Kurus

Gemuk atau istilah sopannya badan berisi adalah fizikal yang tidak sihat. Badan berisi bukan orang hamil ya, badan berisi lemak lemak yang degil.

Sekarang kalau kita tengok ramai yang alhamdulillah sedar bahawa gemuk itu sangat bahaya untuk kesihatan dan tak cantik atau segak dari segi fizikalnya.

Anda pernah berada di situasi gemuk atau BMI lebih dari paras normal. Pernah tak rasa bila buat apa-apa aktiviti mesti terasa cepat penat, letih, lelah jadi malas nak buat kerja. Betul tak?

Jadi untuk solusi masalah masalah tersebut cuba turunkan berat badan kita. Sofea kongsikan beberapa tips bagaimana untuk kurus dan dapatkan bentuk badan dan berat yang ideal. Baru la segak cantik bergaya nanti kan ?

5 Tips Bagaimana Nak Kurus

1. Pengambilan Makanan yang Seimbang

Amalkan pengambilan makanan yang seimbang mengikut pyramid makanan. Seimbang apa yang kita makan, cuba tengok balik jadual piramid makanan tu. Mana yang perlu kita makan banyak dan mana yang sedikit.

Banyakkan mengambil buah-buahan sayur-sayuran bagi membantu anda untuk kurus.

2. Bersenam

Lakukan senaman sekurang-kurangnya 15-20 sehari. Tak kira lah berat kita berapa untuk kurus pastikan kita bersenam. Banyak senaman yang kita boleh buat dirumah. Nanti boleh bukak YouTube untuk tengok y.

3. Jaga Portion Makan

Jaga Portion adalah sangat penting. Beberapa bulan yang lepas Sofea ada ikut Program untuk kurus. Mereka utamakan kita dalam penjagaan portion.

Memang mudah nak kurus, makan still 6 kali sehari tapi kita kurangkan portion. 6 kali sehari masih boleh kurus ok.

4. NO Junk Food

Siapa nak kurus kena buang semua tabiat pemakanan Junk Food. Haramkan Junk Food macam Mc Donalds, KFC, Pizza dan apa-apa makanan segera tu.

“Junk Food” atau makanan segera ni la yang menjadi punca utama kegemukan. Jadi nak kurus katakan TIDAK pada “Junk Food” ok.

5. Suplemen Tambahan

Bila pemakanan dah jaga, bersenam dah jadi rutin, makanan segera pun dah tak makan makin mudah kita untuk mencapai sasaran kita untuk kurus.

Bantu lagi dengan pengambilan suplemen, lagi cepat dan mudah. Di samping kita makan suplemen untuk kurus dalam masa yang sama suplemen tambahan yang kita makan akan membantu membekalkan nutrisi yang perlu untuk badan kita.

Contoh dengan pengambilan agen detox seperti Alfalfa Complex ia membantu dalam mendetoks seluruh badan. Bila badan dah detoks dan bersih dari segala toksin badan kita akan menjadi lebih ringan dan lebih mudah untuk kurus.

Pengenalan Set Bajet Kurus dari Shaklee ini sangat best untuk kita yang dalam usaha nak kurus. Buat semua tips di atas dan bantu dengan pengambilan suplemen.

Lagi mudah dan cepat kita kurus kan. Tapi pastikan suplemen yang selamat dimakan seperti Shaklee ye jangan kita stress nak kurus sampai makan suplemen atau ubat yang salah. Ia akan lebih memudaratkan tubuh badan kita.

Set kurus shaklee

Set Bajet Kurus Shaklee

Alfalfa Complex – Merupakan raja kepada segala tumbuhan. Ia membantu dalam proses mendetoks seluruh badan kita.

Lecithin – Merupakan agen yang mampu mengelmusify lemak.

Bagaimana untuk dapatkannya?

Sekiranya, anda ingin mendapatkan Produk Shaklee, saya adalah Wakil dan Pengedar Shaklee yang bertauliah di Kuala Lumpur. Dengan memberikan konsultasi yang terbaik untuk anda bagi sama-sama meningkatkan kesihatan. Memberikan yang terbaik demi yang terbaik.

Sebarang pertanyaan boleh hubungi saya dimaklumat berikut:-

Nama : Sofea Effendi

ID Shaklee : 1098878

Email : dsafiyahh@gmail.com
Whatssapp/Phone/Telegram : 018-2887259

Page 5 of 17« First...34567...10...Last »