Basic H2 Pembersih Rumah Terbaik Menjelang Hari Raya

Assalamualaikum.w.b.t

Apa khabar semua? Alhamdulillah. Pejam celik kita dah berada dia 10 hari terakhir Ramadhan. Alhamdulillah syukur. Semoga semua amalan dan ibadah kita selama ini diterima oleh Allah s.w.t. Amin 🙂

Ingat lagi tak sebelum ni sofea ada cerita tentang Pencuci Pinggan Mangkuk Dish Wash Concentrate yang diperbuat daripada sumber semulajadi. Dah tengok video tu? Macam mana? Percaya tak?

Satu titisan boleh cuci banyak pinggan.  Hanya dengan Dish Wash Concentrate. Belum tengok? Meh klik Testimoni Dish Wash untuk tengok video 😉

Hari ini sofea bukan nak cerita tentang Dish Wash lagi, tetapi satu produk yang wajib kita ada bersama. Bila dah ada pencuci pinggan semulajadi mesti kena ada gandingan hebat ni untuk kegunaan dalam rumah. Rumah bersih berkilat hanya dengan Get Clean Basic H2.

 

BASIC-H-SHAKLEE

 

Get Clean Basic H2

Basic H2 juga diperbuat daripada estrak kelapa dan jagung. 100% semulajadi, tanpa bahan kimia merbahaya dan klorin yang mampu menjejaskan kesihatan keluarga.

  1. Selamat
  2. Berkesan
  3. Mesra Alam

Basic H2 Shaklee selamat digunakan dirumah tanpa bahan kimia, tidak bertoksik, tanpa klorin dan yang paling  best bau nya wangi.

Kegunaan Basic H2

  • Membersih kesan berminyak didapur
  • Membersihkan tingkap hingga berkilau
  • Untuk kawasan nyah gris
  • Boleh digunakan untuk mengilatkan motor & kereta
  • Membersih segala kotoran degil

Basic H2 adalah pembersih rumah terbaik yang semua isteri-isteri wajib ada. Kepekatan yang tinggi mampu menjimatkan pembelian. Kepekatan sebanyak 16 auns boleh bancuh sampai 48 gelen pembersih berkuasa setelah dicampur dengan air. Banyak kan? Memang jimat berganda 🙂

Dekat pasaran memang banyak pembersih rumah ini, tapi kita selalu tak terpandang hal ini. Kebanyakkannya mengandungi toksin yang boleh meresap kedalam badan melalui kulit & sistem pernafasan.

Dan bahan pelarut sintetik boleh mempengaruhi ketidakseimbang hormon dalam badan.

Pembersih Lain

Pembersih rumah lain mengandungi beberapa bahan kimia yang macam kita tahu memang tak baik untuk kesihatan sekeliling dan bumi. Antaranya ialah:-

  • Butyl Cellosave – sejenis neurotoksin & bahan yang merengsakan hidung
  • Morfolin – bahan toksik yang boleh merosakkan hati & ginjal
  • Ammonia – bahan racun yang merengsakan kulit, mata & sistem pernafasan

Tetapi dengan Basic H2 Shaklee semua bahan-bahan merbahaya dekat atas tu tak ada. Ia adalah 100% bahan semulajadi. Jadi tak ada lah risau lepas ni, tangan pun tak rosak sebab dah tak terdedah pada bahan kimia lagi. Seronok kan 🙂

Jom jadi pengguna bijak. Sayangkan kesihatan keluarga dan kesejahteraan bumi kita.

 

Testimoni Penggunan Basic H2

 

testimoni-basic-h-shaklee

Kotoran degil pada pakaian hilang

testimoni-basic-h-shaklee

Bekas berminyak pada dapur bersih berkilau dengan sapuan Basic H

testimoni-basic-h-shaklee

Cuci Kereta dengan Basic H bersih berkilat macam baru

Bagaimana Untuk Dapatkannya? 
Sekiranya, anda ingin mendapatkan Get Clean Dish Wash Concentrate, saya adalah Wakil dan Pengedar Shaklee yang bertauliah di Kuala Lumpur. Dengan memberikan konsultasi yang terbaik untuk anda bagi sama-sama meningkatkan kesihatan tubuh badan kita. Memberikan yang terbaik demi yang terbaik.

Sebarang pertanyaan boleh hubungi saya dimaklumat berikut:-

Nama : Sofea Effendi

ID Shaklee : 1098878

Email : dsafiyahh@gmail.com

Whatssapp/Phone/Telegram : 018-2887259

*produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.


Sabun Pencuci Pinggan Jimat, Berkesan & Lembut Di Tangan

Assalamualaikum.w.b.t

Salam sayang semua, hari ini sofea nak kongsikan satu lagi produk kegemaran ramai. Iaitu Sabun Dish Wash Liquid Concentrate.

Siapa pernah guna sabun pencuci pinggan mangkuk yang lembut dekat tangan? Mesti mahal kan? Tak pun cepat habis. Mana tahan nak beli cepat-cepat.

Okay jangan risau, sekarang dengan Dish Wash Concentrate boleh bantu selesaikan masalah anda. Terutamanya yang ada masalah allergik dengan bahan kimia dalam sabun cuci yang menyebabkan kulit kering, kasar dan terkopek.

Dish Wash Concentrate

  1. Selamat
  2. Berkesan
  3. Mesra Alam

Dish Wash Concentrate diperbuat daripada bahan semulajadi. Ia diestrak daripada jagung dan kelapa. Tanpa biorosot dan fostat.

Kelebihan Dish Wash Concentrate

  • Tidak bertoksik
  • Hipoalergenik
  • Tanpa Klorin
  • pH seimbang
  • Berkesan menanggalkan kotoran berminyak
  • Buih yang lebih tahan lama

Kalau sebelum ini, anda ada masalah cuci pinggan letak banyak-banyak pun tak bersih. Buih pun kurang, kesan minyak susah nak hilang. Cuba guna beberapa titisan Dish Wash Concentrate sahaja pasti akan atasi semua masalah tu. Tak percaya? Cuba dulu 😉

Get Clean Dish Wash ternyata :

  • Lembut pada tangan
  • Semulajadi berasaskan tumbuh-tumbuhan
  • Tahan lama dengan kepekatannya
  • Menjadikan pinggan bersih berkilat

 

Dish Wash Concentrate adalah yang terbaik. Setakat ini, dekat rumah sofea pun guna Dish Wash memang ternyata berkesan. Letak satu titisan je boleh cuci banyak pinggan. Seronok taw 🙂

Jom Tengok Video Testimoni Dish Wash Concentrate

 

Bagaimana Untuk Dapatkannya? 
Sekiranya, anda ingin mendapatkan Get Clean Dish Wash Concentrate, saya adalah Wakil dan Pengedar Shaklee yang bertauliah di Kuala Lumpur. Dengan memberikan konsultasi yang terbaik untuk anda bagi sama-sama meningkatkan kesihatan tubuh badan kita. Memberikan yang terbaik demi yang terbaik.

Sebarang pertanyaan boleh hubungi saya dimaklumat berikut:-

Nama : Sofea Effendi

ID Shaklee : 1098878

Email : dsafiyahh@gmail.com

Whatssapp/Phone/Telegram : 018-2887259

*produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.