Testimoni Set Hamil

HB Rendah Hampir Dicucuk Iron – Baca Pengalaman Puan Aya Naikkan Bacaan HB

Bacaan HB rendah ketika hamil boleh menjadi mimpi ngeri buat ibu ibu. Siapa yang pernah mengalami sahaja tahu betapa risaunya bila nurse bagi tahu HB rendah. Banyak sebab kenapa HB rendah ketika hamil.

Ibu boleh cuba ikhtiar pelbagai cara bagi membantu naikkan bacaan HB. Contohnya dengan mengamalkan makan makanan yang boleh naikkan bacaan HB, seterusnya pastikan pengambilan vitamin yang boleh naikkan HB di makan setiap hari, jangan culas makan kalau nak HB naik & cuba luangkan sedikit masa buat senaman ringan untuk naikkan bacaan HB tak perlu ambil masa lama pun, cukup 15-20 minit untuk bersenam setiap hari.

Banyak risiko yang akan terjadi jika HB sentiasa rendah, sampai ada yang terlalu rendah akan diwajibkan untuk menerima suntikan iron di hospital. Ngeri kan sampai nak kena cucuk-cucuk iron.

Seperti pengalaman Puan Aya Chalo yang mengalami masalah HB rendah sejak di awal kehamilan sampai hampir disuntik iron (zat besi).

Tetapi tindakan yang Puan Aya lakukan akhirnya membawa keberhasilan apabila dia memilih untuk mencuba Set Mengandung Shaklee Lengkap.

Kisahnya begini, 

” Ketika buka buku klinik pada minggu ke 17 kehamilan, bacaan HB saya cuma 8.7 sahaja. Rendah kan? Kemudian saya diberikan Obimin Plus pada mulanya (tapi loya yang amat setiap kali makan) dan ditukar ke Iberet.

Sejak itu bacaan HB saya turun naik macam saham dan yang penting TIDAK PERNAH mencapai bacaan Normal  😥

Sehingga ke minggu 34 kehamilan, bacaan HB masih belum normal. Nurse sudah berbuih mulut membebel dan saya sudah bernanah telinga mendengar bebelan nurse KKIA  😥

Akhirnya barulah saya terbuka hati untuk mencuba Shaklee setelah diberi amaran akan disuntik Iron(zat besi) jika bacaan belum normal sebelum tarikh bersalin dan juga setelah diracun oleh kakak untuk cuba shaklee serta membaca sendiri testimonial, saya pun Order Set Mengandung Shaklee + ESP dan mula mengambilnya tanpa skip

Bacaan HB pada 17 minggu kehamilan

testimoni vitalea untuk naikkan hb
Bacaan HB ketika buka buku pink

Terkejut & Kagum Dalam Masa 2 Minggu HB Mencapai Paras Normal

2 minggu kemudian, masa berklinik tiba. Saya TERKEJUT dan KAGUM sekejap kerana dalam masa 2 minggu SAHAJA bacaan HB saya naik ke 11. Yess, bacaan NORMAL buat pertama kalinya sepanjang tempoh pregnant kali ini.

Boleh lihat sendiri gambar bagaimana bacaan HB saya naik pada setiap minggu bermula pada minggu ke 36-37-38-40.

 

Bacaan HB ketika minggu 36,37,38 & 40

testimoni vitalea untuk naikkan hb

Dan kerana ANEMIA ini lah Puan Aya yakin dan percaya pada produk Shaklee. Mengandung yang ke-4 Puan Aya dah bebas dari masalah ANEMIA.

Jom kita dengar kisah beliau.

Anemia Ibu Hamil ni Dah Warded Pun Degil – Nasib Kakak Garang from iReach HD on Vimeo.

Set Mengandung Shaklee Lengkap yang Puan Aya Amalkan Bagi Membantu Naikkan HB

set hamil shaklee terbaik

Klik SINI untuk Fungsi & Kelebihan Set Hamil Shaklee

Anda berminat untuk mencuba & mendapatkan Set Kehamilan Shaklee?

Sekiranya, anda ingin mendapatkan Set Hamil Shaklee, saya adalah Wakil dan Pengedar Shaklee yang bertauliah di Kuala Lumpur. Dengan memberikan konsultasi yang terbaik untuk anda bagi sama-sama meningkatkan kesihatan menjadi lebih baik. Memberikan yang terbaik demi yang terbaik. Pos ke Seluruh Malaysia & Sabah/Sarawak.

shaklee-segambut

Sebarang pertanyaan boleh hubungi saya dimaklumat berikut:-
Nama : Sofea Effendi
ID Shaklee : 1098878
Email : safiyah.shaklee@gmail.com
Whatssapp/Phone/Telegram : 018-2887259

*produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge