Testimoni Set Hamil

Testimoni Puan Yaya & Puan Azlinda Naikkan HB dengan Set Mengandung Premium Shaklee

Pengambilan vitamin tambahan ketika hamil adalah amat penting bagi ibu,kerana ia membantu membekalkan nutrisi & vitamin yang diperlukan untuk tumbesaran bayi di dalam kandungan. Pengambilan vitamin amat membantu untuk ibu terutamanya bagi ibu-ibu yang selalu mengalami beberapa masalah kesihatan ketika hamil. Contohnya seperti darah tinggi, GDM, bacaan HB rendah dan sebagainya.

Sofea kongsikan Pengalaman Puan Yaya & Puan Azlinda yang telah mengamalkan Set Mengandung Shaklee Premium dan telah membantu naikkan bacaan HB ketika hamil.

Lepas 2 minggu bacaan HB saya naik dari 9.93 ke 11.3 

Dari : Puan Yaya MillieKid

“Btw, saya memang consume Shaklee since 2011, memang consumer tegar 5 bulan lepas saya disahkan pregnant, ini pun hasil consume set subur Shaklee (GLA, BComplex,Vitamin C,Vitamin E, Alfalfa, ESP).

Since pregnant, saya stop consume Shaklee coz takut ada side effect kat baby. So just makan ubat yang KKM bagi.

Masa kandungan saya 4 bulan, HB saya drop dari 14.00 turun 9.93 & nurse sahkan saya menghidap MILD ANEMIA. Patut badan saya letih yang amat. Bangun pagi badan rasa tak sedap. Bila dengar, so saya tekad untuk consume Shaklee & ambil Set Kehamilan. Dari testimoni saya baca, Vitalea bagus untuk naikkan HB. So saya consume Vitalea, BComplex, Ostematrix, Vitamin C, Omega Guard & ESP.

Alhamdulillah 2 minggu kemudian saya check HB saya hari ini dan HB saya naik 11.3! Yeahhhh !

Bukn itu je, badan dah tak letih, bangun pagi rasa fresh. Selalu susah nak bangun, Rambut pula da kurang gugur.

testimoni set hamil shaklee

 

Diri Sendiri Tersiksa Ulang Alik Hospital Klinik, Kini Dari Awal Dah Consume Shaklee

Dari : Puan Azlinda Alin 

“**Mood happy**

Al kisah check up 26th weeks. Doktor berkata “wah cantiknya hemoglobin (HB) awak. Naik sampai 12. Masih continue vitamin tambah darah yang kita bagi ke?

Saya menjawab, “tak doktor, saya ambil Shaklee sebab 1st pregnancy dulu HB tak increase pun”

Kisah check up pregnancy semalam

  • Berat maintain dah 0.5 kg – 1 kg tiap-tiap bulan (ada 1 kali je naik mendadak 5 kg masa 2nd month)
  • HB maintain pen dengan biru lagi !! Yeay ! Pecah rekod tak ada pen merah kali ini

testimoni set hamil shaklee

Paling best, nurse dah lupa untuk appoinment minum air gula, sebab segala-galanya ok dah

Masa awal-awal pregnant anak 1st dulu tak nak makan supplement lain. Makan apa yang doktor bagi sahaja. Sebab? Macam-macam cerita la dengar, tu tak bagus ini tak bagus.

Sudah nya? Diri sendiri terseksa ke hospital-klinik, hospital-klinik. Kali ni, dari awal consume Shaklee”

Kesian juga pada ibu-ibu yang selalu mengalami HB rendah atau Anemia tiap kali hamil kan. Jadi sebagai ikhtiar ibu boleh lah ikhtiar naikkan HB sepanjang kehamilan ni dengan Set Hamil Shaklee. Bila HB semua naik cantik, tak ada la risau lagi bila datang check up. Ibu pun gembira jalani tempoh kehamilan.

Set Hamil Shaklee yang diamalkan oleh Puan Azlinda Lin & Puan Yaya MillieKid

set hamil shaklee terbaik

Klik Sini Untuk Fungsi & Kelebihan Set Hamil Shaklee

 

Anda berminat untuk mencuba & mendapatkan Set Kehamilan Shaklee?  Bagaimana Cara Untuk dapatkannya?

Sekiranya, anda ingin mendapatkan Set Hamil Shaklee, saya adalah Wakil dan Pengedar Shaklee yang bertauliah di Kuala Lumpur. Dengan memberikan konsultasi yang terbaik untuk anda bagi sama-sama meningkatkan kesihatan menjadi lebih baik. Memberikan yang terbaik demi yang terbaik. Pos ke Seluruh Malaysia & Sabah/Sarawak.

shaklee-segambut

Sebarang pertanyaan boleh hubungi saya dimaklumat berikut:-
Nama : Sofea Effendi
ID Shaklee : 1098878
Email : safiyah.shaklee@gmail.com
Whatssapp/Phone/Telegram : 018-2887259

*produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit

1 thought on “Testimoni Puan Yaya & Puan Azlinda Naikkan HB dengan Set Mengandung Premium Shaklee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge