Set Hamil

Vitamin Untuk Ibu Hamil Kekal Cergas & Bertenaga

Assalamualaikum.w.b.t

Salam sayang semua, Hari ini Sofea nak kongsi dengan semua vitamin untuk ibu hamil yang sama macam Sofea makan masa preggy baby Redza kelmarin.

Eh rasa baru je pregnant baby Redza tup tup dah keluar. Cepat nya masa berlalu kan. Sekarang anak umi tu dah nak masuk 3 bulan. Bijak pandai moga jadi anak soleh ye sayang. Amin

Semua ibu inginkan yang terbaik buat anaknya. Sebelum hamil lagi kita digalakkan terutama ibu untuk mengambil folik asid 3 bulan ketika dalam perancangan untuk hamil. Folik asid amat penting untuk membantu dalam tumbesaran janin dan juga mengelakkan kecacatan.

Set Hamil Shaklee adalah pilihan Sofea. Alhamdulillah pengalaman yang menyeronokkan. Tak ada GDM, berat tak naik mendadak, bacaan HB sentiasa naik pernah mencecah sampai 16, tekanan darah normal.

Set Hamil Shaklee Untuk Ibu Kekal Cergas & Sihat

Set ini mengandungi beberapa vitamin untuk membantu & menyokong tumbesaran janin dan kesihatan ibu.
Set hamil shaklee

Ia terdiri daripada :-

  •  ESP
  •  BComplex
  •  Vita-Lea
  •  SR Vita-C
  •  Omega
  •  Ostematrix

Vitamin hamil shaklee

Set Hamil Shaklee sangat best, vitamin dan nutrisi yang dibekalkan lengkap untuk membantu tumbesaran bayi dan ibu. Memang rasa berbeza bila makan dengan tak makan vitamin vitamin ni.

ESP antara favourite Sofea sebabnya walaupun dah sarat still rasa bertenaga kerja. Still lagi boleh bawa motor sampai minggu ke 36. Motor ye bkn kereta hihi dah akhir2 tu je husband tak bagi sebab dah memboyot sangat. Mentang2 office dgn rumah 5 minit.

Vita-Lea pula membantu mencantikkan lagi HB taw. Bacaan HB Sofea pernah mencecah 16. Nurse sampai tanya awak makan apa hihi. Vita-Lea antara multivitamin terbaik yang membekalkan vitamin & mineral lengkap. Tak ada istilah makan vitamin baby besar. Baby Sofea 3.1 kg je waktu lahir. Mak dia pulun habis semua vitamin Shaklee.

Genap 40 minggu baby Redza lahir makan 40 minggu jugak la Sofea amalkan Set Hamil Shaklee untuk kandungan yang pertama. Alhamdulillah memang serasi dan kekal cergas makan Set Hamil Shaklee.

Untuk bakal-bakal ibu yang keliru nak makan Vitamin apa, Sofea suggest sangat Set Hamil Shaklee. Bukan sahaja membekalkan vitamin & nutrisi secara semulajadi kepada ibu malah tumbesaran bayi juga terpelihara.

Kalau rasa tak nak ambil semua pun boleh, bergantung pada kehendak & keperluan masing-masing. Masa hamil lah paling mudah nak pastikan bayi & ibu mendapat nutrient penting sebaiknya. Cara nya ialah Ibu kena pastikan makan makanan berkhasiat dan pengambilan vitamin vitamin khas buat ibu hamil yang membantu menyokong tumbesaran janin atau bayi dengan baik.

Macam mana nak dapatkan Set Hamil Shaklee?

Sekiranya, anda ingin mencuba Set Hamil Shaklee seperti diatas, Sofea menyediakan Set Hamil Asas, Premium dan Full Set. Kalau ibu-ibu ada bajet tertentu pun Sofea boleh suggest mana yang terbaik. Boleh hubungi Sofea untuk tanya apa-apa ya.

Saya adalah Wakil dan Pengedar Shaklee yang bertauliah di Kuala Lumpur. Dengan memberikan konsultasi yang terbaik untuk anda bagi sama-sama meningkatkan kesihatan kita. Demi yang terbaik.

Sebarang pertanyaan boleh hubungi saya dimaklumat berikut:-

Nama : Sofea Effendi
ID Shaklee : 1098878
Email : syafiyah.shaklee@gmail.com
Whatssapp/Phone/Telegram : 018-2887259

1 thought on “Vitamin Untuk Ibu Hamil Kekal Cergas & Bertenaga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge