Produk Kesihatan Shaklee

Multivitamin Terbaik Untuk Perkembangan Pesat Kanak-Kanak

Assalamualaikum.w.b.t

Buat semua pembaca tersayang, terima kasih sebab sudi singgah di blog saya. Pada hari ini sofea nak kongsikan beberapa info dan kelebihan tentang satu produk yang digemari oleh kebanyakkan anak-anak kita. Iaitu Multivitamin Vita-Lea For Children.

Multivitamin Untuk Anak-Anak

Cuba kita perhatikan pemakanan anak-anak pada hari ini? Adakah ianya sihat? Dan adakah ianya menjamin pembekalan nutrisi yang cukup untuk anak-anak kita?

Berdasarkan pemerhatian pada hari ini, makanan segera adalah antara makanan kegemaran anak-anak pada hari ini. Makanan segera adalah makanan yang kurang sihat. Tak kira lah untuk anak-anak atau orang dewasa.
Jadi bagi memastikan keperluan nutrisi penting cukup untuk perkembangan anak-anak ibu bapa harus prihatin dengan setiap makanan yang dibekalkan setiap hari. Atau bekalkan setiap hari mereka dengan multivitamin yang terbaik.

Multivitamin Terbaik

Pada masa kini ibu bapa dah tak perlu risau lagi dengan kekurangan nutrisi untuk perkembangan anak-anak. Kerana Shaklee telah mengeluarkan satu produk Multivitamin terbaik untuk kanak-kanak. Iaitu Vita-Lea For Children.

Multivitamin Vita-Lea For Children

vitalea-for-children-shaklee

 

Vita-Lea For Children merupakan Multivitamin yang mengandungi 18 jenis vitamin dan mineral perlu. Yang terdiri daripada 100% vitamin A, C, D dan E serta kesemua 8 Vitamin B.

Formula yang diperbaharui datang dengan rasa anggur semulajadi dan bebas gluten. Ia juga menggunakan pemanis semulajadi yang tidak akan merosakkan gigi kanak-kanak iaitu xylitol.

Perbandingan Multivitamin Shaklee

vita-lea-for-children-shaklee

 


Sesuai Untuk Umur Berapa?

Multivitamin Shaklee sesuai untuk kanak-kanak yang berumur 4 hingga 12 tahun. Amat sesuai untuk bekalan tumbesaran mereka. Sesuai dengan kelasakan mereka nutrisi yang mencukupi amat diperlukan bagi menjamin tumbesaran yang sihat dan baik.

 

kelebihan-vita-lea-for-children

 

 

Hanya dengan 1 tablet Vita-Lea For Children mampu membekalkan nutrisi yg sama dengan 3-4 kali ganda hidangan harian. Banyak kan? Kalau ikutkan nak makan hidangan tu semua mahu senak perut anak-anak kita.

Jadi sekarang tak perlu risau lagi. Bekalkan mereka dengan Vita-Lea for Children sahaja. Senang lagi berkhasiat.

Bagaimana Untuk Dapatkannya?

Sekiranya, anda ingin mendapatkan Vita-Lea For Children seperti di atas , saya adalah Wakil dan Pengedar Shaklee yang bertauliah di Kuala Lumpur. Dengan memberikan konsultasi yang terbaik untuk anda bagi sama-sama meningkatkan kesihatan tubuh badan kita. Memberikan yang terbaik demi yang terbaik.

Sebarang pertanyaan boleh hubungi saya dimaklumat berikut:-

Nama : Sofea Effendi

ID Shaklee : 1098878Email : dsafiyahh@gmail.com

Whatssapp/Phone/Telegram : 018-2887259

*produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge