Testimoni Set Hamil Shaklee – Tingkatkan Bacaan HB

Vitamin merupakan keperluan asas untuk tubuh badan kita. Untuk seorang ibu hamil, memastikan keperluan vitamin yang mencukupi untuk menyokong kesihatan ibu dan bayi sangat penting. Terutamanya pengambilan asid folik di awal kehamilan.

Mungkin ramai bakal ibu atau wanita diluar sana masih tak tahu pentingnya pengambilan asid folik 3 bulan sebelum merancang kehamilan. Pengambilan asid folik di awal kehamilan mampu mencegah berlakunya kecacatan tiub neural pada bayi.

Klik SINI untuk baca lebih lanjut kepentingan asid folik untuk ibu hamil.

Sewaktu menghamilkan baby Redza Sofea mengamalkan Set Hamil Shaklee. Termasuklah pengambilan BComplex lengkap bersama asid folik yg ni Sofea ambil seawal yang mungkin. Iaitu 2 bulan sebelum berkahwin. Sebab teruja bila customer2 Sofea makan Set Subur cepat semua lekat. Rezeki alhamdulillah

Jadi Sofea teruja nak try Set Kesuburan Shaklee juga hihi geram tengok baby baby customer ku 😂

Bila ujian kehamilan menunjukkan double line. Terus tambah untuk set hamil, alhamdulillah sepanjang makan Set Hamil Shaklee badan pun sihat masa pregnant baby Redza. Syukur juga morning sickness pun boleh kira je berapa kali.

Set Hamil Shaklee terdapat beberapa vitamin didalamnya. Antaranya ialah seperti dalam gambar rajah di bawah

Set hamil shaklee

Kelebihan Set Hamil Shaklee

Vitamin hamil shaklee

Testimoni Set Hamil Shaklee

Apa Sofea dapat sejak amal Set Hamil Shaklee?

Dapat tahu pregnant dah almost 4 minggu, masa tu confirmkan g klinik swasta doktor terus bagi obimin. Belum makan sebab terkenangkan BComplex Shaklee yang membekalkan folik asid juga. Jadi mak buyung pilih yang semulajadi time tu.

Bacaan Haemoglobin (HB) Cecah 16

Setiap ibu inginkan yang terbaik untuk anaknya, sama juga macam Sofea nak bekalkan yang terbaik untuk bayi kami. Bila jumpa nurse Check up yg pertama masa ni dah makan set Hamil Shaklee. HB cecah bacaan 16, nurse terkejut sampai tanya makan apa. Hihii makan hati ke? amboi nurse.

Salah satu vitamin yang Sofea amalkan untuk jaga bacaan HB ialah Vita-Lea, ia merupakan multivitamin Shaklee yang membekalkan semua jenis vitamin & mineral. Vita-Lea Shaklee juga membekalkan asid folik sebanyak 200mcg. Jadi lengkap pengambilan asid folik sehari iaitu 400mcg untuk cadangan ibu hamil.

Kekal Bertenaga Bila Minum ESP

Masa pregnant ni alhamdulillah awal awal pun tak ada morning sickness atau alah dengan apa-apa. Jadi tiap hari minum susu ESP. Selain membekalkan asid amino penting untuk badan, ESP juga membekalkan kalsium untuk tulang yang kuat. Jadi 2 dalam 1 la. Ibu dpt sumber kalsium & baby pun dapat.

Bila minum ESP rasa bertenaga sepanjang hari, walaupun tengah berbadan dua. Mommy faham la kan bila berbadan dua selera makan memang lain macam. Jadi bila minum ESP perut pun tak cepat lapar, kalau lapar? Shake je la ESP tu sebab dia sedap + berkhasiat untuk kandungan kita.

No More MC even Pregnant ❌

Sebelum pregnant tiap bulan MC. Kau rasa? Haha nasib baik dapat Boss baik & memahami. Sebenarnya sebelum pregnant lagi dah makan Vitamin C Shaklee. Since dari situ dah kurang sakit syukur sangat. Jadi mmg jarang dah MC. Dah berbadan dua ni lagi kan kena up kan pengambilan Vitamin C. Sebab dari dalam kandungan lagi kita perlu kuatkan sistem imun bayi kita.

Pregnant tak missed langsung makan Vitamin C sebab tak nak lah masa preggy ni badan tak sihat kan. Lagi satu kesian baby kita bila ibu tak sihat ibu jadi lemah dia pun ikut lemah. Jadi sejak ber Vitamin C Shaklee memang no More MC dah.

Kaki Tak Crem Semasa Hamil 💪🏼

Makan Ostematrix Shaklee kaki dah tak crem masa hamil. Ostematrix Shaklee merupakan kalsium tablet yang membekalkan kalsium untuk tulang yang kuat. Untuk pengetahuan mommy sumber kalsium juga amat penting ketika hamil. Sebabnya bayi juga memerlukan sumber kalsium untuk pertumbuhan tulang yang kuat & sihat.

Jadi alang2 makan tu biar semua makan. Bukan ibu tamak nak, tapi nak pastikan awak pun sihat. Yang best nya bila dah konsisten makan Ostematrix Shaklee. Dah tak crem kaki, kerja pun tak cepat letih. Walaupun banyak berjalan. Cuma ada sekali kena urat simpul sebab masa tu terlupa makan ostematrix. Huhu serik nau tengah malam kejut husband kaki sakit sangat masa kena tu. Taubat deh terus konsisten makan balik.

Kesannya, tulang baby pun kuat masa dalam perut kuat betul gerak dia. Dah keluar memang kuat tulang cik abang ni keras benor. Sampai bantal tepi2 habis dia tendang masa tidur. Sabar ye ibu 😎

Syukur dari 1st preggy Allah temukan dengan Set Hamil Shaklee. Jadi berpantang pun dengan Set Pantang Shaklee. Macam biasa la even berpantang masih kekal bertenaga. Thats why la ibu love Shaklee 😍🍃

Mommy to be semua masih tercari-cari suplemen @ vitamin ketika hamil? Boleh cuba Set Hami Shaklee. Vitamin yang membekalkan nutrisi lengkap untuk kita bantu badan kita topup mana-mana yang dah lopong tu. Maklum la masa pregnant ni semua benda baby dan ibu share kan? Jadi memang patut ibu tingkatkan pengambilan nutrisi untuk tubuh badan kita.

Bagaimana Untuk Dapatkannya? 

Sekiranya, anda ingin mendapatkan Set Hamil Shaklee, saya adalah Wakil dan Pengedar Shaklee yang bertauliah di Kuala Lumpur. Dengan memberikan konsultasi yang terbaik untuk anda bagi sama-sama meningkatkan kesihatan tubuh badan kita. Memberikan yang terbaik demi yang terbaik.

shaklee-segambut

Sebarang pertanyaan boleh hubungi saya dimaklumat berikut:-

Nama : Sofea Effendi

ID Shaklee : 1098878

Email : dsafiyahh@gmail.com

Whatssapp/Phone/Telegram : 018-2887259

*produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

 

7 Tanda Awal Penyakit Jantung

Penyakit Jantung merupakan pembunuh no. 1 di Malaysia. Menurut kajian Jabatan Perangkaan Negara penyakit jantung kekal menjadi sebab utama kematian di kalangan rakyat Malaysia dengan mencatatkan 13.5 peratus pada tahun 2014.

Terdapat pelbagai tanda awal yang boleh dikesan. Penyakit jantung dapat di kesan dari peringkat awal mempunyai peluang yang tinggi untuk dirawat dan diubati.

 7 Tanda Awal Penyakit Jantung

1. Nyilu Pada Dada

Kebiasaannya petanda awal penyakit jantung ialah nyilu pada bahagian dada. Sama ada kita perasan atau pun tidak jika nyilu ini datang nafas seakan laju sedikit berbading biasanya. Nyilu dan nyeri di dada membuatkan kita tidak selesa. Hal ini kerana berlakunya penyumbatan arteri yang menyebabkan aliran darah ke seluruh tubuh tidak lancar.

Dari situ kita haruslah berjaga jaga, tidak semestinya nyilu bahagian dada mempunyai masalah penyakit jantung, akan tetapi jika hal ini kerap berlaku anda haruslah berjaga-jaga dan segera meminta nasihat dari Doktor.

2. Sakit Pada Bahagian Badan

Sakit pada bahagian badan juga salah satu tanda awal penyakit jantung. Badan sakit terutamanya di bahagian dada ia berkaitan dengan jantung. Jika badan susah hendak baring lurus atau tidur anda hendaklah meminta pemeriksaan doktor berkenaan jantung anda. Kerana kebiasaan pesakit jantung sukar untuk baring lurus ketika tidur disebabkan oleh sakit badan.

3. Sesak Nafas

Sesak nafas juga tanda awal yang boleh kita kesan,jik berlaku sesak nafas ia berkaitan dengan jantung yang berkemungkinan anda menghidap sakit jantung peringkat permulaan.

Jika ia terlalu kerap berlaku walaupun anda tidak melakukan aktivit yang memenatkan dan sesak nafas secara tiba-tiba segeralah bawa ke hospital untuk pengesahan.

4. Merasa Mual

Pesakit Jantung biasanya akan kerap merasa mual seperti masuk angin. Ini kerana permasalahab jantung akan menyebabkan pembengkakan pada bahagian perut dan pesakit tidak mempunyai selera untuk makan dan mual.

5. Cepat Merasa Cemas

Merasa cemas @ takut secara tiba-tiba mungkin kita anggap itu biasa. Akan tetapi jika sesuatu hal datang dan membuat kita cepat merasa cemas tak tentu hala, terlalu memikirkan dan membawa kepada stress. Ia adalah salah satu tanda awal penyakit jantung, jangan anggap ia biasa dan tidak perlu membuat pemeriksaan. Segera bawa diri anda untuk memeriksa tahap kesihatan jantung.

6. Pengsan Secara Tiba Tiba

Yang ini sering berlaku terhadap pesakit yang diserang sakit jantung secara tiba-tiba. Memang sukar untuk dikesan, kita hanya boleh berjaga jaga. Biasanya pesakit darah rendah juga akan selalu pengsan secara tiba tiba hal ini kerana oksigen yang dibawa oleh darah tidak cukup sampai ke otak. Hal ini akan kerap berlaku, tetapi jika antara kita kerap pengsan tanpa tahu penyebabnya segera untuk memeriksa ke doktor untuk pengesahan. Cegah dari awal itu lebih baik.

7. Kuat Berpeluh Walaupun Tidak Melakukan Aktiviti

Berpeluh selepas melakukan sesuatu aktiviti atau bersenam adalah normal. Kerana badan kita akan mengeluarkan toksin melalui pelbagai cara. Tetapi jika anda mempunyai simptom cepat berpeluh walaupun tak melakukan apa apa aktiviti. Periksa ke doktor penyebabnya hal ini kerana kuat berpeluh juga merupakan salah satu tanda awal penyakit jantung.

Cara Mengatasi & Mencegah Penyakit Jantung

1. Pemakanan yang Seimbang & Sihat

2. Berhenti Merokok

3. Kurangkan Stress

4. Bersenam Secara Konsisten

5. Pengambilan Suplemen yang tinggi Anti-Oksidan

7 langkah jantung sihat

Vivix Suplemen Tinggi Dengan Anti-Oksidan

Vivix Untuk Jantung

Vivix merupakan minuman anti-oksidan Shaklee. Ia adalah minuman campuran botani yang kaya dengan polifenol (mengandungi khasiat anti-oksidan & anti-penuaan)

Klik Sini Untuk Baca Kelebihan Vivix Shaklee

Vivix minuman anti-oksidan yang membantu melindungi jantung agar lebih sihat. Pengambilan yang berterusan membantu juga mengurangkan risiko penyakit jantung.

Testimoni Vivix Untuk Sakit Jantung

Vivix untuk jantung

 

Bagaimana Untuk Dapatkannya? 

Sekiranya, anda ingin mendapatkan Vivix Shaklee, saya adalah Wakil dan Pengedar Shaklee yang bertauliah di Kuala Lumpur. Dengan memberikan konsultasi yang terbaik untuk anda bagi sama-sama meningkatkan kesihatan tubuh badan kita. Memberikan yang terbaik demi yang terbaik.

shaklee-segambut

Sebarang pertanyaan boleh hubungi saya dimaklumat berikut:-

Nama : Sofea Effendi

ID Shaklee : 1098878

Email : dsafiyahh@gmail.com

Whatssapp/Phone/Telegram : 018-2887259

*produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Vivix Suplemen Terbaik Untuk Kesihatan yang Optimum

Pernah dengar nama Vivix Shaklee? Sekarang dah HOT sangat dipasaran. Vivix untuk Cantik, Vivix untuk Darah Tinggi, Vivix untuk Kencing Manis, Vivix untuk Gout, Vivix untuk Sakit Jantung dan banyak lagi.

Vivix shaklee

Ia merupakan suplemen anti penuaan yang terbaik yang dibangunkan selepas bertahun tahun menjalani penyelidikan. Di US dan Kanada lebih 1 juta botol telah pun terjual. Kesannya sesuai dengan jolokan yang diberi iaitu “tonik ajaib” Shaklee.

Apa itu Vivix Shaklee?

Vivix merupakan minuman botani yang kaya dengan resveretrol. Ia bertindak 10 kali lebih berkesan. Vivix atau yang lebih dikenali sebagai sirap shaklee berfungsi membantu melambatkan penuaan dari peringkat sel.

Ia terdiri daripada 4 bahan utama yang unik iaitu Anggur Muscadine, Elderberry Eropah, Lobak Ungu & Polygonum Cuspidatum yang kaya dengan Polifenol.

Apa itu Polifenol?

Polifenol ialah kumpulan tumbuhan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi. Gabungan bahan di atas memberi kesannyang terbaik dalam memperbaiki dan melindungi sel

Apa Kelebihan & Manfaat Vivix Shaklee?

* Melambatkan pembentukan proton AGE yang membantu melambatkan penuaan

* Melindungi dan memperbaiki sellular DNA

* Menggalakkan sumber tenaga dari sel sellular

Kelebihan vivix shaklee

Dari segi kesihatan, Vivix banyak membantu membaik pulih kesihatan jantung, sistem imun yang lebih baik, kesihatan sendi, kecing manis atau diebetis, memperbaiki penglihatan, penghadaman yang sihat, kanser dan banyak lagi.

Vivix Shaklee Untuk Siapa?

Adakah Vivix khas untuk mereka yang sakit atau yang mengalami masalah kesihatan?

Vivix Shaklee sesuai untuk kita bagi membantu meningkatkan tahap kesihatan. Tak kan dah sakit baru nak minum Vivix kan? Mencegah itu lebih baik dari merawat.

Bagaimana pula untuk mereka yang mengalami masalah kesihatan? Vivix sangat digalakkan untuk mereka yang pernah atau masih mengalami masalah kesihatan seperti berikut :-

  • mengalami serangan jantung
  • stroke
  • gout
  • darah tinggi
  • kencing manis
  • koleterol yang tinggi
  • masalah penglihatan
  • berat badan berlebihan
  • kanser @ barah
  • masalah kesuburan
  • perokok yang ingin berhenti merokok

Apa kata pengguna Vivix? Testimoni Vivix Shaklee

Vivix-untuk-kencing-manis

“Akak ada Kencing manis, akak try mkn Vivix abg akak, sbb dia x nak makan kan, dari 14.5 boleh turun 7.5 after minum x henti for 1 month”

Vivix-untuk-sakit-lutut

“Akak lepas ambil VIVIX tu, alhamdulillah lutut kurang sakit doh, kalau tidak tak boleh nak rukuk masa solat”

 

Vivix-untuk-bengkak-kaki

“Bengkak dah surut. boleh jalan macam biasa dah”

 

Vivix-untuk-kesuburan

“Akhirnya penantian isteri saya berjaya hamil setelah hampir 10 tahun menunggu, Alhamdulillah”

Vivix adalah salah satu ikhtiar terbaik untuk mengambalikan kesihatan anda atau mak ayah. Ia adalah tonik ajaib yang mampu menyokong kesihatan dari dalam dan kecantikan luaran secara semulajadi. Vivix telah menjalani kajian bertahun-tahun untuk menghasilakn yang terbaik.

Setiap pembelian 2 botol Vivix Shaklee akan mendapat KEAHLIAN PERCUMA, dan Penghantaran PERCUMA ke seluruh Malaysia. Penjimatan sehingga 15-20 % dari harga asal. Yuran Ahli RM 69 tidak perlu bayar, Free Of Charge dengan pembelian 2 botol Vivix.

Bagaimana Untuk Dapatkannya? 

Sekiranya, anda ingin mendapatkan Vivix Shaklee, saya adalah Wakil dan Pengedar Shaklee yang bertauliah di Kuala Lumpur. Dengan memberikan konsultasi yang terbaik untuk anda bagi sama-sama meningkatkan kesihatan tubuh badan kita. Memberikan yang terbaik demi yang terbaik.

shaklee-segambut

Sebarang pertanyaan boleh hubungi saya dimaklumat berikut:-

Nama : Sofea Effendi

ID Shaklee : 1098878

Email : dsafiyahh@gmail.com

Whatssapp/Phone/Telegram : 018-2887259

*produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

 

Scan 3D 4D Di Sonoworld Centre Ampang

Assalamualaikum mommy, ibu, ummi dan mama semua  🙂

Hari ni Sofea nak share pengalaman buat Scan 4D masa preggy baby Redza. Bulan ni baby Redza dah masuk 5  bulan. Ibu baru ada masa nak kongsi scan masa dia dalam perut. Huhu ibu ni

Masa usia kandungan 28 minggu rasa eksited nak tengok keadaan baby dalam perut, checkup tiap bulan di Klinik Kesihatan tapi tak ada lah scan 3D,4D semua tu kan hihi jangan demand lebih-lebih. Checkup free pun kira beruntung dah.

Jadi Sofea try la survey survey klinik berdekatan, tapi kalau dekat-dekat tu tak jumpa lagi yang sediakan perkhidmatan Scan 3D, 4D ni. Sekarang lagi upgrade siap ada 5D, canggih betul tunggu next pregnant la ya.

Survey punya survey last jumpa dekat FB scan baby di Sonoworld Centre Ampang. Deal dengan Cik Abang pun dia setuju buat scan dekat sana. Jadi ku gigihkan jua, untuk scan di Sonoworld Centre Ampang kena buat appointment dulu.

Untuk buat appointment boleh thru call atau website http://mysonoworld.com terus. Nak tengok tarikh dan masa yang available senang intai website Sonoworld. Thru call pun staff sana boleh tolong untuk set.

Masa tu set appointment thru website. Tiap hari intai FB Sonoworld Centre Ampang sebab excited punya pasal. Gigih ayah bawa jugak ibu ni nak tengok awak. Nasib dekat, hehe tak ada lah dekat sangat. Sebab dah buat appointment sampai je bagi nama tunggu kejap je. Terus masuk bilik check up. Dup dap dup dap excited taw

Bila dah scan wah dah nampak. Rasa nak menangis terus pandang ayah awak cikenit. Hehe  tengok macam mana baby Redza masa dalam perut ibu. Alhamdulillah anugerah dari Allah yang sangat hebat. Masa balik scan awak ibu betul-betul tak sabar tunggu kelahiran awak sayang 🙂

 

Scan baby 3D 4D Sonoworld

 

Masa scan tu amek pakej RM 100 tak silap siap dapat CD lagi, CD tu ada gambar + Video. Berbaloi sebab ibu boleh play bila masa ibu nak. Ehh lupa siap dapat 1 gambar free sampai rumah boleh terus frame.

Alhamdulillah, comel hidung macam ayah. Hiks Tq Sonoworld Centre Ampang scan memuaskan sangat.  Jelas muka dia, jantina pun terus nampak. hehe Ibu jangka gegirl sekali pistol awak tunjuk. Hehe Hidung sama macam dalam scan bila keluar, tang hidung je nampak dlu. Lahir cenonit sekarang debab kalah ibu. Dia lahir lebih seminggu dari EDD yang KK bagi, tapi lebih 2 hari kalau ikut masa scan di Sonoworld tu, ayah ingat anak merdeka sekali ibu rileks je duk rumah masa 31 Ogos. Hehe kesian ayah

Nah belanja gambar sikenit debab ni umur 5 Bulan. Nama diberi Mohammad Redza Rahadian Bin Syahrullah, “ibu minat pelakon indonesia tu ke ibu?” Haha tak sayang nama tu terdetik masa nak bagi nama awak, Moga anak ibu jadi anak yang soleh didunia dan diakhirat. Amin

 

scan 3d, 4d di sonoworld ampang

 

Mommy to be yang tengah survey2 nak scan baby 3D,4D atau latest 5D try pegi Sonoworld Centre Ampang. Murah dan puas hati. Ibu doakan baby aunty2 semua sihat dan comel comel belaka ya. Amin

Salam sayang,

Baby Redza & Ibu

 

Set Berpantang Shaklee Terbaik

Set Berpantang adalah benda wajib ibu-ibu kena sediakan sebelum tibanya waktu bersalin. Dipasaran kini terdapat pelbagai jenis set berpantang yang boleh kita perolehi di kedai-kedai. Tetapi jangan terlalu eksited untuk membeli hingga tersalah beli dan akhirnya tak sesuai untuk dimakan ketika berpantang. Sayang kan?

Jadi Sofea nak kongsikan Set Berpantang yang terbaik setakat ini. Iaitu Set Berpantang Shaklee. Set Berpantang Shaklee sangat-sangat sesuai untuk bakal-bakal ibu. Terutamanya buat ibu-ibu pertama, Set Berpantang Shaklee selamat digunakan walapun anak ada jaundice.

Set Berpantang Shaklee Terbaik

E-SOY PROTEIN (ESP)

  • Membekalkan Protein yg cukup untuk ibu dan bayi
  • Lengkap dengan 9 asid amino penting
  • Membantu membekalkan tenaga ketika berpantang
  • Membantu menghasilkan susu yang banyak & berkhasiat
  • Protein membuatkan susu lebih pekat
  • Membuatkan kulit bayi lebih lembut & gebu

SUSTAINED RELEASE VITA-C

  • Membantu meningkatkan sistem imun badan
  • Mempercepatkan luka bersalin sembuh
  • Membekalkan vitamin C untuk bantu kuatkan sistem imun bayi
  • Mempercepatkan kecerahan kulit ibu yang kusam ketika mengandung
  • Makan 1 tablet vitamin C khasiatnya umpama makan 7 biji buah oren

VITA-LEA

  • Membekalkan multivitamin untuk ibu kekal cergas
  • Lengkap dengan minerals & iron
  • Membantu badan lebih bertenaga ketika berpantang
  • Membekalkan zat besi yang baik bagi mendapat bacaan HB yang cantik
  • Lengkap dengan semua jenis vitamin

ZINC COMPLEX

  • Membantu proses pemulihan luka dengan cepat
  • Ikan Haruan kaya dengan Zink sesuai diambil ketika berpantang
  • Gantikan Ikan Haruan dengan Zinc Complex kalau tak sanggu nak makan ikan
  • Penggalak keinginan seksual

OSTEMATRIX

  • Membekalkan Kalsium dan Magnesium
  • Membantu melembutkan usus bagi membantu proses pembuangan
  • Mengelakkan masalah sembelit
  • Memenuhi keperluan kalsium untuk tulang, otot & gigi

B-COMPLEX

  • Vitamin B 12 yang membantu mengelakkan ibu berpantang dari stress berterusan
  • Membekalkan folik asid berterusan untuk ibu
  • Bantu elak penyakit meroyan ketika berpantang
  • Mmebantu meningkatkan pembentukan sel darah merah
  • Hasilkan kulit lebih lembut & cerah

Keperluan vitamin yang mencukupi amat penting untuk badan kita. Terutamanya selepas melahirkan, kerana badan ibu yang melahirkan banyak kehilangan zat-zat setelah 9 bulan berkongsi bersama bayi. Masa berpantang pulak ibu akan mula menyusu start hari pertama, jadi amat penting untuk ibu membekalkan nutrisi yang terbaik buat bayi anda.

Set Berpantang Shaklee adalah yang terbaik dan semalat digunakan walaupun bayi ada jaundice. Ibu pilih lah yang selamat untuk kita dan juga bayi.

Bagaimana untuk mendapatkan Set Berpantang Shaklee? Boleh hubungi Sofea  🙂

Sofea adalah Wakil dan Pengedar Shaklee yang bertauliah di Kuala Lumpur. Dengan memberikan konsultasi yang terbaik untuk anda bagi sama-sama meningkatkan kesihatan kita. Demi yang terbaik.

Sebarang pertanyaan boleh hubungi saya dimaklumat berikut:-

Nama : Sofea Effendi
ID Shaklee : 1098878
Email : dsafiyahh@gmail.com
Whatssapp/Phone/Telegram : 018-2887259

Produk Kurus Terbaik Shaklee

Nak kurus nak kurus, esok lah diet. Esok esok dan esok. Tapi tak tercapai pun nak dietnya. Siapa yang macam ni? Sampai bila la tak kan kurus 💁🏻

Berat berlebihan? Baju semua tak muat 😂 Orang tegur nampak berisi. Stress kan?

Jangan risau. Shaklee ada penyelesaiannya. Dengan Set Kurus Shaklee impian anda akan tercapai. Nak kurus? Nak selim? Nak turunkan berat? Nak pakai baju lama?

Produk kurus

Produk Kurus Terbaik

Alfalfa Complex

Alfalfa merupakan raja segala tumbuhan. Daun alfalfa sangat terkenal dengan sifatnya yang semulajadi yang mampu menjadi bahan utama detoksifikasi.

Alfalfa Untuk Kurus

🍃 Membersihkan usus
🍃 Menyingkirkan lemak & kolesterol
🍃 Membantu masalah pencernaan
🍃 Membersihkan hati, kolon dan darah
🍃 Membantu menyingkirkan toksin dalam badan
🍃 Mengandungi Saponin iaitu span yang bertindak sebagai serat yang menyerap kolesterol
Lecithin Shaklee

Lecithin adalah soya lecithin yang membantu memecah dan membakar lemak untuk kurus.

Lecithin Untuk Kurus

🍃 Memecah & Membakar Lemak
🍃 Menghalang enapan lemak
🍃 Meringankan sembelit & meleraikan toksin (bahan buangan) dalam usus
🍃 Mengaktifkan metabolism sel
🍃 Mencantikkan kulit & otot
🍃 Pengambilan yang konsisten membantu proses penurunan berat badan lebih cepat

Set kurus shaklee

Selain daripada pengambilan Set Kurus Shaklee ini. Selitkan juga pemakanan yang seimbang dan senaman.

Pemakan Seimbang Mengikut Sistem Piramid Makanan

Piramid makanan

Bersenam itu lebih sihat

Bersenam untuk kurus

Saya adalah Wakil dan Pengedar Shaklee yang bertauliah di Kuala Lumpur. Dengan memberikan konsultasi yang terbaik untuk anda bagi sama-sama meningkatkan kesihatan kita. Demi yang terbaik.

Sebarang pertanyaan boleh hubungi saya dimaklumat berikut:-

Nama : Sofea Effendi
ID Shaklee : 1098878
Email : dsafiyahh@gmail.com
Whatssapp/Phone/Telegram : 018-2887259

Page 1 of 1512345...10...Last »